Hopp til søk

Resultat - Næringsmidler - Produksjon Skøyen

Som en av Norges største matvareleverandører er vi en vesentlig del av måltidet for mange hundre tusen nordmenn - hver eneste dag. Vi forvalter noen av Norges mest verdifulle merkevarer, og det har vi gjort siden 1943.

Orkla Confectionery & Snacks Norge er den største leverandøren av produkter til kos og glede i det norske markedet. Vi er den største leverandøren av produkter til kos og glede i det norske markedet. Med kjente merker og de beste gode smakene ønsker vi å begeistre det norske folk med blant annet Nidar, Stratos, KiMs, Smash, Sætre, Cheez doodles, Safari og Polly for å nevne noen. Vår unike forbru... Les mer

Vi er 21.500 ansatte som bidrar til at innovasjoner og tidløse klassikere finner veien til forbrukere over store deler av verden. Vi har et klart mål: Vi vil gjøre hver dag bedre med lokale, bærekraftige merkevarer som skaper glede. Vi er Orkla. Vi vil fortsette å fornye oss, bli stadig mer bærekraftige og være en viktig del av folks liv – generasjon etter generasjon.

Orkla Health er i dag Nordens største leverandør og markedsfører av helseprodukter innenfor bl. a. omega-3, vitamin- og mineraltilskudd, vektreduksjon og sportsernæring. Orkla Health tilbyr produkter som svarer på bestemte helsebehov, og er aktuell i alle livsfaser – enten det er å gi tran til et spedbarn eller ekstra vitaminer eller mineraler tilpasset behovene du har når du blir eldre.