Hopp til søk

Vi utfører både små og store prosjekter innen bl.a flislegging, mur og puss. Forhandler av fliser og rehabilitering av bad. 40 års erfaring.

Velkommen til Murmester Kjell Røttingen. Vi holder til i Os og opererer i hovedsak i Os/Fusa område, men tar også oppdrag i Bergen. Hos oss tilbyr vi alt innen mur, puss og flisarbeid og er leverandør av fliser, naturstein, maling, parkett, laminat og tilbehør. Vi har en overordnet visjon og fokus på å alltid levere best mulig kvalitet, fleksibilitet, service og gode medarbeidere med kompetanse. ... Les mer

Tysnes Hus og Hytteservice er et lokalt male- og håndverksfirma. Vår misjon er å levere male-, mure- og håndverkstjenester av ypperste kvalitet til en fordelaktig pris. Kontakt oss for å avtale tidspunkt for en gratis befaring!

Murmester Jon A. Nygård AS er en mesterbedrift med sentral godkjenning for ansvarsrett, og mange dedikerte og dyktige ansatte med våtromsertifikat.

I butikken vår, har vi store flisutstillinger, og et bredt utvalg av verktøy og spesial-vaskemiddel. I tillegg selger vi ovner og tilbyr montering av disse, dette gjelder også ny pipe eller lignende.

Skjønhaug Betong AS er lokal bedrift med over 15 års erfaring i bransjen. Vi har høyt fokus på HMS, kvalitet i arbeidet samt at du som kunde skal føle deg trygg og ivaretatt når vi utfører jobben hos deg. Vi holder til i Bergen/Vestland fylke.

Holgersen Mur og Fliser AS er et velrenommert murerfirma i Bergen. Firmaet ble etablert som aksjefirma i 2004. Firmaet drives i dag av 4. generasjons murmestre og murere. Vi er i dag 7 ansatte, noe som gir oss faglig tyngde. Vi har en meget stabil og fast arbeidsstokk. HMS arbeid er viktig for oss, dette har igjen gitt resultater i form av 0 ulykker, trivelig arbeidsplass og glade medarbeidere