Hopp til søk

Resultat - Møbler - Detalj Viken

Møbelkjeden med kjærlighet til hjemmet Velkommen til Møbelringen Lillestrøm O. Syversen, kvalitet og service siden 1895

Møbelringen - gir deg et trygt møbelkjøp. Vi velger norske merkevarer med den beste kvaliteten. Vi leverer også kvalitetsvarer fra andre land.

KROSBY MØBLER kan nå se tilbake på over 100 år midt i OSLO sentrum. Vi har et bredt utvalg i vår utstilling, hentet fra ledende leverandører i Norge og i Europa. Det er vår oppgave å gjøre det enkelt for deg som kunde. Derfor kan vi levere og montere møblene dine, og vi tar med tom-emballasjen tilbake. Vår styrke er kvalitet og personlig service. Besøk oss i Møllergaten når møbler står på timepla... Les mer

I butikken vår på Nesbru finner du stor utstilling over to etasjer med alt fra kjente og kjære skandinaviske produsenter til spennende italienere som Moroso og Giorgetti! For oss er ikke dette bare møbler, men en livsstil - vi gleder oss til å vise deg vårt utvalg med flott møbelarkitektur! Alt du finner på nettsiden vår, finner du utstilt i butikken. Velkommen til oss!

Møbelringen - gir deg et trygt møbelkjøp. Vi velger norske merkevarer med den beste kvaliteten. Vi leverer også kvalitetsvarer fra andre land.Gratis utlån av henger til alle våre kunder.

Fine Design har et stort utvalg av hagemøbler i god design, tilpasset kunder som ønsker å ha det like fint ute som inne – uten at det går på bekostning av komfort. Våre hagemøbler lages hovedsakelig i aluminium, som gjør at de er vedlikeholdsfrie og varer i mange år. Vi leverer produkter etter følgende filosofi: Livet er best ute.