Hopp til søk

Resultat - Mekanisk verksted Møre og Romsdal

Metpro AS var etablert i 2001 av Johnny Ragnvald Johansen. Han startet selskapet med en visjon om å lage en profesjonell metallskjærings tjeneste. Med både vann-, fiber- og laser maskiner tilgjengelig, så er vi klare for de fleste utfordringer.

Smådal Mekaniske AS tilbyr reparasjoner og serviceoppdrag for fiske-, kyst-, & offshore-flåten samt landindustri.

Konstruksjon og produksjon av spesialtilpasset utstyr. Å kome saman er byrjinga. Å halde saman er eit framsteg. Å arbeide saman er suksess. ‍Dette motto av Henry Ford ønsker vi å jobbe etter. ‍Vi er skapertrange konstruktører og operatører med lang erfaring i utvikling og produksjon av spesialløsninger til forskjellige kundegrupper.

Kvenna EMT is a supplier of products and services to clients within the marine-, offshore and subsea markets.

Expect more from Brunvoll. We are a familiy-owned business built up from years of entrepreneurship, service and a wealth of dialogue between individual customers and our employees.

Jan Co Mek AS er et anerkjent mekanisk verksted i Sunnmøre, kjent for høykvalitetsarbeid og profesjonell service. Vi leverer et bredt spekter av tjenester fra reparasjoner til tilpasset mekanisk produksjon. Din pålitelige partner i mekaniske løsninger!

Vi driver hovedsaklig med produksjon til offshore og seismikk. Dette innebærer utstyr av rustfritt, aluminium, plast, stål og hydraulikk. Utfører også tjenester som maskinering, sveising, samt elktrokomponenter og hydraulikkkomponenter. Vi holder også på med utvikling til seismikkselskap som driver med oljeleting. Leverer en totalpakke innen cable repair til seismikkbåter.

Blindheim Mekaniske AS er ein mekanisk verkstad som utfører blikkenslagertenester, reprasjoner av gaffeltrucker, produksjon av diverse blikkprodukter og er forhandler av mange forskjellige mekaniske artikler. Vi holder til på Vigra i utkanten av Ålesund. Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig prat og ved ønske om bestilling!