Hopp til søk

Resultat - Maskiner, motorer, -deler og -utstyr

Tilbyr reparasjon av maskiner, utleie av arbeidskraft som maskinfører til bedrifter samt, tuning & optimalisering av kjøretøy & maskiner i Orkland og omegn.

E. Lund Maskin AS tilbyr over 130 år med kompetanse til dagens moderne bedrifter. Kraftig satsning på merkevarer fra kjente kvalitetsleverandører gjør oss til førstevalget hos våre kunder! Stort lokalt lager og høy produktkunnskap hos våre medarbeidere gjør av vi stiller helt i første rekke blant annet når det gjelder lagre, transmisjoner, håndverktøy, elektroverktøy og skjærende verktøy.

Vårt viktigste satsningsområde er rulle- og kulelager og her har vi også arbeidet oss fram til å bli en betydelig og solid leverandør i det norske markedet. Norsk industri og offshore har høye krav til kvalitet på rulle- og kulelager, og derfor har vi valgt å bruke kvalitetsleverandører fra henholdsvis Japan og Tyskland.

  • Industrielle verktøy
  • Maskinreservedeler
  • Beskyttelsesutstyr for arbeide
  • Sveisutstyr og forbruksvarer
  • Vernebriller og ansiktsmasker

Holmek Automation AS skreddersyr løsninger for palletering, intern transport og annen automatisering. Bedriften tilbyr komplette løsninger av ferdig emballerte varer, i tillegg til pallemaskiner som stabler sekker, kartonger, poser, fat etc. Holmek leverer også interne og eksterne transportanlegg med blant annet rullebaner, dreiebord, kjedebaner, transfervogner og kan tilby komplette linjer med f... Les mer

Bedriften vedlikeholder brannslokkemateriell i hele området Troms og Finnmark, er utdannet brannmann med bakgrunn fra Forsvaret og instruktørvirksomhet der, slik at jeg holder mange brannvernkurs for bedrifter. Jeg har og en stall med biler, som jeg har på langtidsleie til bedrifter over hele Norge.

At Nel, our vision is all about ‘Empowering generations with clean energy forever’. Our technology allows people and businesses to make everyday use of hydrogen, the most abundant element in the universe.

Anda-Olsen har som mål å være det naturlige førstevalget når det er behov for avbruddsfrie strømforsyninger for kritiske installasjoner. I mer enn et halvt århundre har Anda-Olsen utviklet en enestående kompetanse innen strømforsyninger designet for utfordrende forhold. Våre produkter inngår i ulike anvendelser i flere markeder. APS er skreddersydde UPS-løsninger for sikker strømtilførsel som in... Les mer