25 år som firma

Nordbø maskin AS

Åsliveien 10, 1392 Vettre Vis kart

Nordbø Maskin AS, med adresse Åsliveien 10 1392 Vettre, er et lite maskinentreprenørfirma, som ble etablert i 1994 av Frode Nordbø i Skien, Telemark.

  • Godkjent Lærebedrift
  • Startbank - Administrasjon av leverandørinformasjon for bygg- og anleggsbransjen i Norge
  • Rød og hvit - Godkjenningsmerket kan brukes i markedsføring av bedriften på nettsider, i dokumentmaler, på biler og utstyr og er tildelt foretak for å sikre at de som påtar seg ansvarsrett har tilstrekkelige kvalifikasjoner til å forestå oppgaver etter plan- og bygningsloven. 
Merket står i en fast, ufravikelig form, og skal alltid ha med underteksten  Direktoratet for byggkvalitet som avsender. Merket, som en helhet, skal aldri endres i proposjon eller utseende.

Logofarge: Merket skal helst brukes i farge, men kan også brukes i en negativ variant når bakgrunnen blir for mørk og det mørke feltet med navnetrekket ikke kommer frem. Merket kan i tillegg brukes i en enfargeversjon (sort) når det ikke er mulig å bruke farger.
Ulovlig bruk: Urettmessig bruk av godkjenningsmerket er straffbart. Les mer om konsekvenser for ulovlig bruk av godkjenningsmerket. Ansvarsrett - Direktoratet for byggkvalitet
  • grønn MEF - Maskinentreprenørenes Forbund
Mobiltelefon 917 18 818
E-post frode@nordbomaskin.com
Hjemmeside www.nordbomaskin.com

Søkeord kan fra annonsøren inneholde bevisste skrivefeil og forskjellige skrivemåter for å sikre treff ved søk etter disse ordene.