Hopp til søk

Markedsundersøkelse

Få bedre forståelse av dine kunders behov gjennom en markedsundersøkelse. I vår oversikt finner du firma som kan hjelpe deg med både oppsett og gjennomføring av en markedsundersøkelse.

Din kunnskapspartner innen spørreundersøkelser B2S er spesialister på spørreundersøkelser og vi har lang erfaring med å tilby skreddersøm og solide standardprodukter.

Respons Analyse er et av de største fullservice analysebyråene i Norge, og tilbyr et bredt spekter av produkter og tjenester. Respons er lokalisert i både Bergen og Oslo, og omfatter omlag 20 personer med bred faglig bakgrunn, noe som sikrer kvalitet i gjennomføring av både kvantitative og kvalitative undersøkelser.

Norstat er Europas ledende aktør innenfor datainnsamling. Vi utfører markedsundersøkelser blant privatpersoner og bedrifter om alle mulige tema og tar i bruk riktige metoder og teknologi for å levere relevant data av høy kvalitet.

Vi gjennomfører markedsundelsøkelser i alle typer bransjer og benytter de fleste kjente datainnsamlingsmetoder.Synovate Norge er blitt en del av det internasjonale analysekonsernet Ipsos. Som følge av eierskiftet gjenoppstår det gamle MMI-navnet som del av vårt nye navn: Ipsos MMI.