Hopp til søk

Maler

Trenger du en maler? Skal du pusse opp leiligheten og vil ha hjelp av en dyktig maler til å male taket. Kontakt en maler for pristilbud eller gode tips og råd.

"Alt vi gjør, gjør vi med stor lidenskap" Byggfirma som strekker seg langt for og gjøre deg 100% fornøyd.Vi tenker det er enklest for kunde og forholde seg til en totalansvarlig Vi tar på oss alt fra små til store oppgaver sammen med samarbeidspartnere så tilbyr vi en komplett løsning for deg som kunde.

Maler og malerfirma Trondheim. Malermester Kurt I. Hermstad. Høy kvalitet, riktige priser og den gode kundeopplevelsen. Vi dekker både offentlig sektor, næring og privatmarkedet.

Byens malermester i over 75 år! Firmaet ble startet av John Haugvaldstad i 1941 og var i starten kun et enmannsfirma. Nå, over 75 år etter, har firmaet vokst til 12 ansatte. Firmaet drives nå av dattersønn, Jone og hans datter Randi. Vi utfører alt av tjenester innen nybygg, rehabilitering mot det private og offentlige markedet. Tjenestene som vi utfører er innvendig / utvendig malerarbeid, tapet... Les mer

Vi har satt farge på Tønsberg og omegn i over 60 år. Vi har dyktige håndtverkere og fagfolk. Vi kan legge gulv, male tak og behandle vegger. Ring oss. La oss fikse dette!

TRENGER DU EN ERFAREN MALER TIL JOBBEN? Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat! Vi kommer gjerne på befaring og ser på jobben du trenger utført.

  • Maler og takstmann
  • Taksering
  • Reklamasjonsrapport
  • Ivar Gaustad har lang erfaring
  • Vedlikehold

Vi utfører alt innen bygg og oppussingsarbeid sam renovering – fra tømrer og snekker til murer og maler. Småjobber og store oppdrag, vi har bred erfaring.

Hos Fargesenteret Ringebu finner du en velassortert butikk og medarbeidere med god kompetanse. Enten du velger å plukke varer selv eller henvender deg til en av våre kunnskapsrike ansatte, vil du finne det meste du trenger til oppussingen hos oss.

Velkommen til en hyggelig handel - Våre fagfolk hjelper gjerne med tips og råd!