Maler

Trenger du en maler? Skal du pusse opp leiligheten og vil ha hjelp av en dyktig maler til å male taket. Kontakt en maler for pristilbud eller gode tips og råd.

2

Vi er i dag 20 heltidsansatte, både med godkjent fagbrev og lærlinger av,beste kvalitet. Vi har de siste årene gjennomført mange større og mindre,oppdrag med fornøyde kunder som resultat. Vi tar på oss alle typer oppdrag,innen malerfaget, og gjennomfører disse med kvalitet og presisjon. Selvsagt,utføres vårt arbeide i henhold til gjeldende normer, f.eks våtromsnorm etc.,,Som medlem av MLF, Trondh... Les mer

3

Alt innen maling og snekkertjenester. Både på bedrift og privat.

6

Vi er en malermesterbedrift etablert i 1986 som utfører alt i malerarbeider inne og ute, tapetsering og gulvbelegg

7

Vi i Din Bygg og Eiendom AS ønsker med dette å tilby tjenester innen maling, totalrenovering av bad, helrenovering/montering av kjøkken, vindu- og dørarbeid, taktekking, alt av snekkerarbeid, ferdighus/hytte, betongsaging, flislegging, mur og betongarbeid.,Vår visjon er tjenester av høy kvalitet til en rimelig penge i henhold til lovverk og kontrakt. Vi tilbyr derfor 100% fornøyd-garanti!

9

Drammens største fargehandel gjennom 75 år med høy fagkompetanse innen maling, gulv, tapet , gardin og interiørprodukter

10

Velkommen til Malermester Blakstad AS,,Malermester Blakstad AS er en tradisjonell malermesterbedrift i Midt-Norge. Opprinnelig etablerte Steinar Blakstad firmaet i Trondheim i 1984. I 1994 tok Geirmund Arnesen og Johnny Roaldseth over firmaet. I dag har vi 21 ansatte.

14

Vi har over 25 års erfaring i bransjen og ønsker kontakt med deg for alle type maleoppdrag. Vi kommer gratis på befaring - ta kontakt på telefon eller e-post!

15

Malermester med 20 års erfaring utfører kvalitetsarbeid innen maling av hus og hytter. Vi er en liten malerbedrift lokalisert på Tjøme. Vårt hovedmarked er hytter og hus, inne og ute.