Maler

Trenger du en maler? Skal du pusse opp leiligheten og vil ha hjelp av en dyktig maler til å male taket. Kontakt en maler for pristilbud eller gode tips og råd.

2

Vi er en malermesterbedrift etablert i 1986 som utfører alt i malerarbeider inne og ute, tapetsering og gulvbelegg

3

Utgaard AS er et generasjonsfirma siden 1923. Bedriften ledes i dag av tredje generasjon, og har vært drevet kontinuerlig i mer enn 80-år. Vi utfører alt innen maler og byggtapetserfagene og vi sitter med nødvendig kunnskap, utstyr samt ressurser for å få dette til. Vi utfører alt fra de minste oppdrag og til større nybygg. Vi har kontorer i Carl Johans gt. 12 i Trondheim sentrum.

4

Vi tilbyr alt av innvendig maling/tapetsering, og utvendig rehablitering av fasader og hus. Vi er gjerne behjelpelig med konsulenttjenester som fargesetting og riktig valg av malingssystemer samt gamle malingsteknikker. Vi har også egen stillasavdeling. Kvalitetshåndverk og yrkesstolthet er vårt varemerke!

5

Vi er i dag 20 heltidsansatte, både med godkjent fagbrev og lærlinger av,beste kvalitet. Vi har de siste årene gjennomført mange større og mindre,oppdrag med fornøyde kunder som resultat. Vi tar på oss alle typer oppdrag,innen malerfaget, og gjennomfører disse med kvalitet og presisjon. Selvsagt,utføres vårt arbeide i henhold til gjeldende normer, f.eks våtromsnorm etc.,,Som medlem av MLF, Trondh... Les mer

7

Vi har satt farge på Tønsberg og omegn i over 60 år. Vi har dyktige håndtverkere og fagfolk. Vi kan legge gulv, male tak og behandle vegger. Ring oss. La oss fikse dette!

9

Velkommen til Malermester Blakstad AS,,Malermester Blakstad AS er en tradisjonell malermesterbedrift i Midt-Norge. Opprinnelig etablerte Steinar Blakstad firmaet i Trondheim i 1984. I 1994 tok Geirmund Arnesen og Johnny Roaldseth over firmaet. I dag har vi 21 ansatte.

10

Velkommen til Malermester Buer Bergen. Buer Gruppen består av: Malermester Buer AS, Malermester Buer Drammen AS, Buer Prosjekt AS, Buer & Bratfoss AS og Malermester Buer Fargehandel AS og er dermed en av Norges største overflateentreprenører.Vi utfører alt av maler- og fasadearbeid innvendig og utvendig for privat, proffkunder og offentlig. Dette gjennomføres med kvalitet og presisjon. Vi her i M... Les mer

11

Velkommen til Nico Håndverk Malermester Sten Yttervik AS. Vi tar på oss oppdrag for borettslag, sameier, private, næringseiendom, nybygg og kommunale/offentlige. Vi ønsker å sette kunden i fokus og er ikke fornøyd før du som kunde er fornøyd. Vi utfører alt av: inn og utvendig maling, tapetsering, gulvlegging, våtrom, flisslegging, parkettsliping og epoxylegging.

14

Vi i Din Bygg og Eiendom AS ønsker med dette å tilby tjenester innen maling, totalrenovering av bad, helrenovering/montering av kjøkken, vindu- og dørarbeid, taktekking, alt av snekkerarbeid, ferdighus/hytte, betongsaging, flislegging, mur og betongarbeid.,Vår visjon er tjenester av høy kvalitet til en rimelig penge i henhold til lovverk og kontrakt. Vi tilbyr derfor 100% fornøyd-garanti!

15

Støa håndverk AS er et firma som ble etablert i 1958, da under navnet Atle Skansen AS. I 1989 skiftet vi navnet til Støa håndverk AS. Det er i dag 18 ansatte i Støa håndverk AS og nesten alle har fagbrev. Flesteparten fått sin opplæring i vårt firma. Siden vi er medlem av MLF så er også våre kunder dekket opp av deres garantiordning. Se vilkår for dette på www.mlf.no. Vi holder til på Gulskogen i... Les mer

16

Malermesterforetningen Roås & Toftner AS har siden 2004 levert tjenester til bransjen med god suksess. Etter lengre tids sammarbeid slo Rune Toftner og Magne Roås seg sammen og tilsammen har Roås og Toftner levert kvalitetshåndtverk i mer enn 40 år. Vi utfører alt av tjenester innen nybygg, rehabilitering, utvendige fasader og gulvlegging mot det private og offentlige markedet. Vi garanterer kval... Les mer

19

Vi leverer tjenester innen tapetsering, maling og gulvlegging! Ta kontakt for en hyggelig prat.