Maler

Trenger du en maler? Skal du pusse opp leiligheten og vil ha hjelp av en dyktig maler til å male taket. Kontakt en maler for pristilbud eller gode tips og råd.

2

Vi i Din Bygg og Eiendom AS ønsker med dette å tilby tjenester innen maling, totalrenovering av bad, helrenovering/montering av kjøkken, vindu- og dørarbeid, taktekking, alt av snekkerarbeid, ferdighus/hytte, betongsaging, flislegging, mur og betongarbeid.,Vår visjon er tjenester av høy kvalitet til en rimelig penge i henhold til lovverk og kontrakt. Vi tilbyr derfor 100% fornøyd-garanti!

4

Vi er i dag 20 heltidsansatte, både med godkjent fagbrev og lærlinger av,beste kvalitet. Vi har de siste årene gjennomført mange større og mindre,oppdrag med fornøyde kunder som resultat. Vi tar på oss alle typer oppdrag,innen malerfaget, og gjennomfører disse med kvalitet og presisjon. Selvsagt,utføres vårt arbeide i henhold til gjeldende normer, f.eks våtromsnorm etc.,,Som medlem av MLF, Trondh... Les mer

6

Velkommen til Nico Håndverk Malermester Sten Yttervik AS. Vi tar på oss oppdrag for borettslag, sameier, private, næringseiendom, nybygg og kommunale/offentlige. Vi ønsker å sette kunden i fokus og er ikke fornøyd før du som kunde er fornøyd. Vi utfører alt av: inn og utvendig maling, tapetsering, gulvlegging, våtrom, flisslegging, parkettsliping og epoxylegging.

7

Velkommen til Malermester Blakstad AS,,Malermester Blakstad AS er en tradisjonell malermesterbedrift i Midt-Norge. Opprinnelig etablerte Steinar Blakstad firmaet i Trondheim i 1984. I 1994 tok Geirmund Arnesen og Johnny Roaldseth over firmaet. I dag har vi 21 ansatte.

9

Alt innen maling og snekkertjenester. Både på bedrift og privat.

10

Vi er en malermesterbedrift etablert i 1986 som utfører alt i malerarbeider inne og ute, tapetsering og gulvbelegg

Malermestrene AS er et malerfirma i Oslo og Akershus. Tradisjonelt male- og gulvarbeid på større byggeprosjekter, rehabilitering , privatmarkedet, sameier og borettslag. Våre malere og gulvleggere har lang erfaring fra bygg, rehabilitering og servic... Les mer

11

Hos oss finner du ett bredt spekter av kompetanse innen flere varierte områder, dette gjør oss svært gunstige når du skal fornye større eller mindre deler av ditt hjem eller arbeidslokaler.,,Vi utfører arbeid innen nybygg og rehabilitering som blant... Les mer

14

Vi tar på oss oppdrag for borettslag, private, nybygg, næringseiendom, offentlige. Kundene står i fokus og vi er ikke fornøyd før kunden er det.

16

Vi har over 25 års erfaring i bransjen og ønsker kontakt med deg for alle type maleoppdrag. Vi kommer gratis på befaring - ta kontakt på telefon eller e-post!