Hopp til søk

Resultat - Kraner og løfteutstyr - Produksjon

Kongshavn Gruppen har i 50 år utviklet, designet og produsert avanserte hydrauliske og mekaniske stålkonstruksjoner, som kraner og lastehåndteringsutstyr for skips- olje- og gassindustrien. Vi skreddersyr komplette løsninger som tilfredsstiller kundens aktuelle standarder og krav i henhold til KHMS.

Piab Lifting Automation har over 80 års erfaring fra løftebransjen, og er en global leder innen løfte-, gripe- og flytteløsninger for den automatiserte verden. Vi kan være behjelpelig med årlig kontroll og service av alle typer og merker innen løfteutstyr. Våre systemer inkluderer vakuumløftere for forskjellige typer laster, unike mobile løfteløsninger, løftevogner, forskjellige typer taljer, og ... Les mer

AS Hamatec ble etablert i 1987 og har i dag 12 ansatte. AS Hamatec har med sine mange år i markedet blitt et begrep når det gjelder produksjon av mykt løfteutstyr. Dagens produktprogram er bredere enn noensinne, og det siste tilskuddet er rundsling og båndstropper med høy bruddstyrke. Vi har også som mål å være hovedleverandør på alle spesialprodukter innen mykt løfteutstyr!

Certex Norge AS er en ledende leverandør av ståltau og løfteutstyr i Norge. Vi er også kvalitetsleverandører av fortøyning og maritimt utstyr, og vi har et bredt og landsdekkende tjenestetilbud som inkluderer ekspertinspeksjoner og reparasjoner innen kran- og løfteteknologi, teknisk service, NDT og maritimt vedlikehold.