Hopp til søk

Resultat - Kompressor - Forhandler

Siden 1873 har Atlas Copco Group levert innovativ teknologi, produkter, tjenester og løsninger. Atlas Copco Group har som mål å muliggjøre teknologi som forvandler fremtiden og skaper verdier for våre kunder, ansatte, aksjonærer og samfunnet. Vi er organisert i fire forretningsområder, delt inn i en rekke divisjoner, hver med sitt eget fokus, sin egen kompetanse og brukskunnskap. En av våre suk... Les mer

Nessco er Norges eneste totalleverandør av kompressorer, vakuumpumper, blåsemaskiner og tilhørende servicetjenester.

Romec AS ble etablert i 1980 og er i dag en av landets ledende innen salg og utleie av trykkluft, boreutstyr, komprimeringsutstyr og strømgeneratorer.

Teknisk-Service AS er en av Nord Norges ledende leverandør på teknisk utstyr og maskiner til proffe brukere. Vi tar oss av rådgivning, planlegging, hjelp med finansiering, salg, montering, igangkjøring og opplæring. I tillegg utfører vi service, vedlikehold og kontroll inne på vårt verksted og ute hos brukere i hele Nord Norge.

TMC Compressors (Tamrotor Marine Compressors) is the world's leading supplier of compressed air systems for marine and offshore use. Head quarter is in Oslo, with a global presence of offices and agents.

E. Lund Maskin AS tilbyr over 130 år med kompetanse til dagens moderne bedrifter. Kraftig satsning på merkevarer fra kjente kvalitetsleverandører gjør oss til førstevalget hos våre kunder! Stort lokalt lager og høy produktkunnskap hos våre medarbeidere gjør av vi stiller helt i første rekke blant annet når det gjelder lagre, transmisjoner, håndverktøy, elektroverktøy og skjærende verktøy.

O.K. Kompressorservice AS ble etablert høsten 1985. Vi er et salgs- og servicefirma i sterk vekst med en omsetning på mer enn 27 mill. i 2020. I dag er vi 12 ansatte med hovedfokus på salg og service. Vi har lang og bred erfaring innen service, salg, utleie og reparasjoner på kompressorer, trykkluft, strømaggregater og håndverktøy m.m. Kundene velger oss da vi besitter høy kompetanse på alle mer... Les mer