Klesbutikk

Leter du etter en klesbutikk nær deg? Enten du skal kjøpe barneklær, dameklær eller herreklær, har vi en klesbutikk i nærheten. Du finner din klesbutikk med telefonnummer, veibeskrivelse og hjemmeside i vår landsdekkende oversikt. Du finner også nettbutikker hvor du kan kjøpe klær på nett!

2

Erikshjälpens verksamhet står på flera ben. Second hand-butikerna, projektverksamheten för barns rättigheter runt om i världen, Läkarbanken och materialbistånd. Allt vilar på den grund som Erik Nilsson en gång startade.

4

Trent&Trent Fornebu S er en videreføring av klesbutikken Imperia som har vært drevet i 16 år på Paleet. Vi har et bredt utvalg av sko, klær, vesker, sjal og duftlys for damer fra ledende merker i Europa som b.l.a. Versace, Laurel, Cambio, Gardeur, Claudia Strater, Expresso, Oui, G-Lab, Reset, Onstage, Fonnesberg, Maryley, True Grace og m. mere.

5

Trent&Trent Paleet er en videreføring av klesbutikken Imperia som har vært drevet i 16 år på Paleet. Vi har et bredt utvalg av sko, klær, vesker, sjal og duftlys for damer fra ledende merker i Europa som b.l.a. Versace, Laurel, Cambio, Gardeur, Claudia Strater, Expresso, Oui, G-Lab, Reset, Onstage, Fonnesberg, Maryley, True Grace og m. mere. Velkommen til vår butikk i 2.etasje på Paleet

Med røtter i klassisk skreddersøm, og et sterkt fokus på passform, funksjonalitet og brukervennlighet - er RICCOVERO et sikkert valg for garderoben til den urbane livsnyteren. Vi lar oss inspirere av estetiske rene linjer, skarpe silhuetter og kvalitetsmaterialer. Riccovero tar samfunnsansvar, og følger de gjeldende retningslinjene og krav som stilles til produksjon av klær og tekstiler. Hele 70%... Les mer

12

Tradisjonsrik butikk for motebevisste i Sarpsborgs flotte nye gågate. Vi har et stort utvalg av både dame- og herreklær fra mange kjente leverandører. Hos oss er alle velkomne, vi har klær fra s til mange x`er fra lav til høy prisgruppe. Nytt i år er at vi også vil satse stort på kjoler. Velkommen til gågata, håper vi sees!