Hopp til søk

Resultat - Kjøkkenutstyr - En gros

Vi er din Culina-forhandler i Rogaland. Culina kjeden samlet er Norges største leverandør av småutstyr til storkjøkkenmarkedet. Culinas kolleksjon omfatter varegruppene porselen, glass, bestikk, serveringsutstyr, bar- og kjøkkenutstyr, rengjøringsartikler samt elektriske artikler og arbeidsklær.

Culinakjeden er Norges ledende leverandør av småutstyr til storkjøkkenmarkedet. I Culinas varekolleksjon finner du det beste innen porselen, glass, bestikk, servering, bar, kjøkkenutstyr, rengjøring samt elektriske artikler og kokkeklær. Hele sortimentet ser du i menyen til venstre. Ta kontakt med en av våre dyktige forhandlere som står klar til å hjelpe deg i ditt distrikt.

Filtergrossisten.no er et ledende norskeid selskap som leverer rimelige ventilasjonsfilter til både boliger og næringsvirksomhet. Hos oss er det enkelt og trygt for alle å kjøpe ventilasjonsfilter. Vi har et mål at alle ordrer skal være pakket samme dag og kunden skal få disse i posten innen 2 til 3 dager. Vi tilbyr ventilasjonsfilter til de fleste ventilasjonssystemene og skulle det hende vi ikk... Les mer

Med Tupperwares kvalitetsgaranti forplikter og sikrer vi oss at alle Tupperwares produkter lever opp til våre høye kvalitetskrav. Alle Tupperwares produkter leveres med en garanti mot fabrikasjons- og materialfeil. Det betyr at du til enhver tid kan bytte produkter som er beheftet med slike feil hos din Tupperware konsulent. Produkter som viser vanlig slitasje, eller som har vært brukt feil, men ... Les mer

Wilfa er et norskeid selskap som ble etablert i 1948 og er i dag en av Nordens ledende leverandører av småelektriske artikler til de tusen hjem. Wilfa er et ledende merkevare med fokus på design, kvalitet, sikkerhet og innovasjon. Vi har fokus på miljø i alt vårt arbeid, og fra våren 2020 er Wilfa miljøsertifisert og blitt en miljøfyrtårn bedrift – det er vi stolte av!