Ølen Kjøkkensenter ble startet i Ølen i 1988. Der ble virksomheten drevet i leide lokaler frem til 1995. Pga. økende aktivitet og plassmangel ble virksomheten flyttet til Knapphus og navnet ble endret til Knapphus Kjøkkensenter. Vi koser oss nå på "eget kjøkken", men 35 kjøkken-, bad-, garderobeløsninger og vaskerom utstilt i miljø. I tillegg har vi snekker- og plateverksted, egenproduksjon av kj... Les mer

Index Interiør har lang erfaring med tegning og planlegging av løsninger tilpasset dine behov og ønsker. Våre Fossline kjøkken bygges i Norge på norske tradisjoner, og vi kan anbefale våre svenske Kungsäter Kök til den kresne kunden. Vi tar oss av all form for logistikk fra bestilling til ferdig montert innredning.

Vi er JKE-Design forhandler, se vårt store utvalg på hjemmesiden eller kom innom oss på Juvikflaten for å se våre flotte utstillinger.

Vi er stolte. Det finnes mange måter å fornye kjøkkenet på, men vi tør å påstå at vår metode er en av de aller beste. Skapene og skuffene er de mest brukte på kjøkkenet – kjøkkenet kan vare minst dobbelt så lenge om du bytter til nye skap og skuffer som er skreddersydd til dine eksisterende kjøkkenskrog, og du kan få nytt kjøkken på en dag. Velkommen som kunde til oss her i Herjedalskjøkken!

Jølster bygg AS har i over 40 år produsert, planlagt og selt hytteløysingar på heile Vestlandet. Vi har eit stort utval av eigne kjøkken, bad, garderobe og møblar som tilpassast kundens ønske og behov. Kontakt oss gjerne for ein uforpliktande samtale!

DESIGNA Prosjekt Norge har hovedkontor og show Room i historiske omgivelser i gamle Eidsvåg Fabrikker. Vi ønsker hjertelig velkommen til å besøke oss der.