1

Catering fra 4 personer til arrangementer på flere hundre. Tapas- selskapsmenyer - bryllupspakker - weekendtapas. Meny- se vår hjemmeside. Vi kan også hjelpe med utstyr/servitør/kokk/transport.

3

Kroa Produkter AS er en VEKST- bedrift med 17 VTA- plasser (Varig tilrettelagt arbeid), 5 APS- plasser (Arbeidspraksis i skjermet virksomhet)

4

Sponhuset er en koselig kafé som ligger et steinkast fra sjøen i Ringvebukta på Lade. Vi er mest kjent for våre store, gode vafler.

5

Både gjenbruksbutikk og kafé! Hos oss kan du sette deg med god kaffe latte og finne roen med gratis internett i gode retrostoler. Og hvis du liker stolen du sitter på kan du kjøpe den. Velkommen til oss både for å handle brukt og for å slappe av med gode venner!

6

Besøk vårt fabrikkutsalg i Pinaveien 12 eller en av våre avdelinger på Namsos Storsenter eller AMFI Namsos

11

Kafeteria som i tillegg til grillmat, også har både frokost- og middagsbuffet til en rimelig penge.

18

Vi leverer førsteklasses mat til alle typer selskaper og arrangementer i Ålesund og omegn. Vi har et stort utvalg av gode, hjemmelagede retter til store og små selskaper, formelle og uformelle. Våre profesjonelle kokker står for tilberedning av mat av råvarer av ypperste kvalitet.

19

Tunet har et stort samfunnsengasjement og er viden kjent for sin kvalitet gjennom leveranser av varer og tjenester i 25 år. Varer og tjenester fra Tunet skal inneha høy kvalitet og det skal oppleves som ryddig, personlig og enkelt å handle hos oss!