Hopp til søk

Resultat - Kafeer og kaffebarer

Catering fra 4 personer til arrangementer på flere hundre. Tapas- selskapsmenyer - bryllupspakker - weekendtapas. Meny- se vår hjemmeside. Vi kan også hjelpe med utstyr/servitør/kokk/transport.

Mathallen Oslo er en arena for unike smaksopplevelser med det beste av norsk og internasjonal mat, mennesker og atmosfære, og et samlingspunkt for mattradisjoner og mattrender. Et handelssted basert på kjærlighet og respekt for råvarer, med dedikerte, stolte og serviceorienterte medarbeidere. Med et vareutvalg basert på unike råvarer og spennende konsepter. Mathallen har en rekke spesialutsalg og... Les mer

TD på kaia ligger på hurtigrutekaia i Brønnøysund og er et knutepunkt for reisende og lokale. Her kan både reisende og beboere komme for å nyte et varmt måltid og en forfriskende iskrem eller for å levere lørdagens tippekupong.

Besøk vårt fabrikkutsalg i Pinaveien 12 eller en av våre avdelinger på Namsos Storsenter eller AMFI Namsos

Catering,,Gjennom flere års iherdig satsing på catering, har vi opparbeidet oss god erfaring med alt fra det minste koldtbordet til 25 personer til store selskaper med 3-retter for 350 personer.,Snitter, koldtbord, selskapsmeny, bryllupskaker osv tar vi kjærlig hånd om i vårt produksjonskjøkken.,Hvis ønskelig kan vi levere til avtalt tid og sted samt klargjøre maten før dine gjester ankommer.

Kafe To Tårn AS holder til i Nidarosdomens Besøksenteret. Kafeen har vært i drift siden 2008. Det drives av Torill Mordal og Hilde hestnes.

Elite Boligservice As holder til på Elverum i Innlandet. Vi har spesialisert oss på alt innen takarbeid, og sørger for å bytte ut ditt gamle, fornye ditt eksisterende, eller legge om hele taket. Våre medarbeidere består av fagutdannede blikkenslagere med årelang erfaring. Vi tilbyr alle oppdrag innen takomlegging, takfornying, blikkenslager og restaurering i områdene Elverum, Hamar, Kongsvinger... Les mer

Rødberg Hotel ligger i tettstedet Rødberg i naturskjønne Numedal. Hotelltradisjonen på Rødberg går tilbake til tidlig 1900, den gangen Grandgaard Hotell. Dagens Rødberg Hotell ble åpnet i 1990 på samme sted som gamle Grandgaard Hotell stod.

Bli med til Bryggejentene, der smaken av god kaffe møter unikt interiør. Utforsk vårt utvalg av deilige kaffeblandinger og nyt smakfulle retter i vår koselige kafé. I tillegg finner du en skattekiste av interiørsjarm i vår butikk. Velkommen til en smakfull og stilfull opplevelse hos Bryggejentene. PS vi leier ut møtelokale i 2 etg.

Du finner oss strategisk plassert ved E 134 i Seljord, midt i Sjøormens rike. Her har vi holdt til siden 1996, og har som hovedmål å servere god hjemmelaget mat til veifarende. Vi kan tilby alt fra tradisjonsmat til a’la carte og andre internasjonale retter. Ønsker du kun kaffe og et kakestykke så er du og velkommen til det. I vår kro har vi sitteplasser til ca. 150 gjester inne og 50 ute. På som... Les mer

Kafe' Jærbuen holder til på Nærbø i Torlandsvegen 4. Vi tilbyr matservering i egne lokaler og også catering levering, med og uten kokk og servitører.

Mor sin holder til på Kongsgata på Ålgård. Vi tilbyr matservering i egne lokaler og også catering levering, med og uten kokk og servitører.

Hyggelig café med lunch og middagstilbud. Vi er konditori og baker egne kaker for salg i disken, samt at vi leverer kaker på bestilling. Vi baker brød for salg og tar også mot bestilling på andre bakverk.

Helt siden starten i 1973 har vi hatt en lidenskap for ekte hjemmelaget mat laget fra bunn av – selvsagt med røtter i norske tradisjoner. Vi ønsker å vise at tradisjonsmat kan være både nyskapende og spennende. Ikke minst, det skal være enkelt å velge kvalitet, også i en travel hverdag.