Elkem er et av verdens ledende selskaper innen miljøansvarlig produksjon av metaller og materialer. De viktigste produktene er silisium, silikon, ferrosilisium, støpelegeringer, karbonmaterialer og microsilica. Elkem har fire forretningsområder og består av omkring 6100 ansatte.

Dai Dung gruppen er den største stålkonstruksjons fabrikanten i sørøst-Asia med en kapasitet på 150 000 MT/år , med internasjonal ekspertise i organisasjonen vår. Vi fokuserer på all slags stålkonstruksjoner i byggebransjen som eksempel oljeraffineri, kraftverk,vindkraft, lager og høyreiste bygg. Alle typer legeringer.Med over 20 års erfaring innen fabrikasjon av stålkonstruksjoner blir våre pr... Les mer

Marine Metall tilbyr alt innen metallarbeider til oppdrettsindustrien og tradisjonelt stålarbeid. Spesialkompetanse innen alt av metaller.

MM Metal er en stålentreprenør med hovedtyngde i trapper og rekkverk og stålkonstruksjon for bygg og anlegg.

Vi har arbeidet med metaller i nærmere 80 år og med rustfritt stål i over 45 år. Vi har høy ekspertise på området og leverer til: møbelindustrien, bygningsindustrien, storkjøkken, offshore, subsea, kraftproduserende industri, privatpersoner, kunstnere og offentlig sektor.

Helnor er et innovativt selskap med fokus på å utvikle, produsere og selge gode løsninger og produkter. Et av markedsområdene våre er VA-bransjen hvor betjening og kontroll av alle typer vann har vært vår målsetning siden 1970. Vi har siden vår første inspeksjonsluke ble utviklet i 1974, jobbet kontinuerlig med å tilby bygg og anleggsbransjen smarte løsninger for tilgang til installasjoner i vegg... Les mer

En datterbedrift av Norfo AS. Mekanor AS er et mekanisk verksted som har profesjonelle fagarbeidere med lang erfaring, og en godt tilpasset maskinpark for produksjon av kundespesifikke produkter. Vi har sertifiserte sveisere i.h.t. NS-EN 287 og kvalitetssikringssytem i.h.t. Nato std.