Interiørarkitekt

Har du behov for en interiørarkitekt? Skal dere omorganisere kontoret og trenger en interiørarkitekt eller trenger du hjelp til å innrede ditt hus? Du finner internettadresse, telefonnummer og veibeskrivelse til en interiørarkitekt nær deg i vår oversikt.

1
  • Best på kunstige planter
  • Best på kunstige blomster
  • Størst på plantekasser
  • Stort utvalg av potter
2

Lusparken Arkitekter står for utvikling og realisering av arkitektur, interiørarkitektur samt by- og stedsforming. Fra starten høsten 1995 har kontoret hatt en jevn utvikling og teller i dag 13 dyktige medarbeidere. Lusparken Arkitekter har som målsetting å skape moderne bygg med god funksjonell og arkitektonisk kvalitet. Vi arbeider på alle nivåer, fra enkle byggeoppgaver til komplekse byforming... Les mer

3

Etter mange år i bransjen har vi opparbeidet oss lang erfaring og allsidig kompetanse både på tradisjonelle og utradisjonelle interiørløsninger. Vi er konkurransedyktige og målet vårt er alltid fornøyde kunder. Vi retter oss mot næringslivet, offentlige institusjoner, kontorer og privatmarkedet.

5

Og Arkitekter er 40 ansatte som sammen utgjør et kompetent og kreativt arbeidsfellesskap. Våre prosjekteringsoppgaver er mangfoldige og omfatter blant annet boliger, næringsbygg, hoteller, omsorgsbygg, skoler, barnehager og plan-, regulerings- og arealutredningsoppgaver

8

Lidenskap for treverk og det unike! Vi designer og produserer robuste møbler og interiør av tre. Ved bruk av treverk fra lokale sagbruk og bønder i Vestfold, ønsker Yeswood å gi kunden et rustikt interiør med sjel fra Østlandet.