Hopp til søk

Resultat - Hudpleie Vestland

Vi er en hudpleiesalong midt i Bergen sentrum. Våre terapeuter har lang erfaring innen hud og kropp. Vi tilbyr det meste innen hudbehandlinger, blant annet dyprens og kjemisk peeling. Behandlingen tilpasses huden din og dine behov. Andre behandlinger vi tilbyr er: Botox, Restylane, microblading, laserbehandling av uønsket hårvekst, pigmentflekker og blodkar. Vi har også frisør og refleksolog / so... Les mer

Hudsjukepleiar med spesialisering og lang erfaring innen hud og rynkebehandling med botox og fillers. Spesialisert i botoxbehandling mot migrene og svette.

Velkommen til Clinique 1. Kosmetisk sjukepleier med bred kompetanse innen hud og kosmetiske behandlinger. 13 års erfaring. Ansvarlig lege er tilknyttet klinikken. Våre kompetanse er din trygghet. Vi ønsker naturlige og diskre resultat. 21 års aldersgrense på medisinske behandlinger.

WellMed skjønnhetsklinikk ligger sentralt i Åsane, og har stort utvalg av behandlinger innen skjønnhet og velvære. Vi tilbyr blant annet massasje, hudpleie, kosmetiske behandlinger, voksing, microblading ogpermanent make-up, vippeextensions, negler, lymfedrenasje, fettfjerning uten kirurgi og mye mer! Vi er en av de første i Bergen som har begynt med BB glow behandling. Vi står klare til å ta imo... Les mer

Kosmetisk klinikk som er spesialist på injeksjonsbehandlinger. Vi tilbyr det nyeste innen rynkereduksjon med Botox, restylane og medisinke peelinger. Bestill time i dag for gratis konsultasjon.