Hudpleie

Har du behov for hudpleie? Sliter du med acne, hudlidelser eller ønsker du hårfjerning, selvbruning eller hudpleie? Her kan du finne både hjemmesider og kart til ulike tilbydere av hudpleie.

1

Besøk byens beste hudpleie! Med over 40 års erfaring i hudpleiebransjen vet vi mye om hva du som kunde ønsker. For at vi skal kunne tilfredsstille dine ønsker, tilbyr vi selvfølgelig markedets beste og mest effektive behandlinger. Et bredt utvalg av nye apparater brukes enten alene, eller for å forsterke de tradisjonelle behandlingene. Bransjen er i konstant forandring, og for hele tiden å være o... Les mer

2

Kosmetisk hudpleieklinikk som spesialiserer seg på injeksjonsbehandlinger. Vi tilbyr det nyeste innen rynkereduksjon med Botox, restylane og medisinke peelinger. Bestill time i dag for gratis konsultasjon.

3

Avea Klinikken har spesialisert seg på kosmetiske hudbehandlinger. I tillegg tilbyr vi plastikkirurgi med erfarne plastikkirurger. Se våre hjemmesider for mer informasjon,.

4

Jeg er en skjønnhetsterapeut, utdannet i London, med mer enn 10 års erfaring. Før jeg flyttet til Norge, i 2013, drev jeg som som skjønnhets-terapeut i London.,,Jeg var blant de første i Bergen som utførte RF behandling og Lipolaser behandling. Vår nye VelaShape behandling tilfører den nyeste teknologiske utviklingen innen disse behandlingen. VelaShape muliggjør også oppstramming av huden i ansik... Les mer

5

Våre ledende spesialister innen medisinsk og kosmetisk behandling sikrer deg høy faglig standard! Vi hjelper deg med hjertemedisin, åreknuter, blodkar, solskader, ansiktsbehandling, rynkefjerning, botox, og restylane.

6

Velkommen til Renates Dagspa. Vi kan tilby varierte behandlinger innen hudpleie, fotpleie, kroppsbehandlinger og massasje. Enkelte spesielle behandlinger blir utført i samarbeid med helsepersonell. Vi kan også tilby Duomassasje. Kom sammen med din kjære, en venninne eller kamerat.

9

The Well er Nordens største opplevelsesparadis med spa- og badeopplevelser fra hele verden, kun 15 minutter fra Oslo. Et besøk hos The Well er en pause fra hverdagen der du kan unne deg luksusen av ro, velvære og fylle på med ny energi.

10

Aviva Helse er et privat sykehus med konsesjon fra Helsedepartentet og ISO godkjenning. Våre medisinske felt er plastisk kirurgi, brystrekonstruksjon, Øre-nese-hals operasjon og hudbehandling.

11

Med 25 års erfaring, kan vi tilby kvalitetsbehandlinger innen det meste av hud og kroppspleie

12

Maria Bonita Hudpleie tilbyr aromaterapi- og hudpleiebehandlinger for menn og kvinner. Vi har lang erfaring med denne form for behandling, og vi jobber fleksibelt med tanke på tid og tilpasning til kundens ønsker. Maria Bonita Hudpleie har stor yrke... Les mer

13

Hos WellMed er alle ansatte godkjente terapeuter og kan hjelpe mennesker til en bedre helse og livsstil. Vi tilbyr en mulighet til å slappe av, nyte omgivelsene og forfriske kropp og sinn.,Vi tilbyr behandlinger innen massasje, spa behandlinger, vok... Les mer

14

Atina’s Klinikk er en liten salong på Lambertseter, med en hyggelig og avslappende atmosfære.,,Her er det du som står i sentrum, og jeg håper du skal få en positiv opplevelse. Velkommen.

17

Vi tilbyr velværebehandlinger til både kvinner og menn: Hudpleie, massasje, vippeløft, vippeextention, manikyr, shellac, hårfjerning med voks og brasiliansk voksing er noen av behandlingene du finner i vår meny. Hos oss vil du bli godt ivaretatt av erfarne og profesjonelle terapeuter. Vi holder også åpent i helgene ved bestilling.

18

DERMANOR - hovedleverandør til hudpleiesalonger og Spa og har over 25 års bransjeerfaring med ca 30 ansatte. Dermanors produktportefølje inneholder ledende internasjonale merkevarer som satser aktivt på forskning og er i forkant av utviklingen. Vi har de norske agenturene for de internasjonale merkevarene bareMinerals, Matis, Elizabeth Arden PRO, Revaléskin, Elemis og Bliss. Seriene selges kun gj... Les mer