Hudpleie

Har du behov for hudpleie? Sliter du med acne, hudlidelser eller ønsker du hårfjerning, selvbruning eller hudpleie? Her kan du finne både hjemmesider og kart til ulike tilbydere av hudpleie.

1

Besøk byens beste hudpleie! Med over 40 års erfaring i hudpleiebransjen vet vi mye om hva du som kunde ønsker. For at vi skal kunne tilfredsstille dine ønsker, tilbyr vi selvfølgelig markedets beste og mest effektive behandlinger. Et bredt utvalg av nye apparater brukes enten alene, eller for å forsterke de tradisjonelle behandlingene. Bransjen er i konstant forandring, og for hele tiden å være o... Les mer

2

Vi er et engasjert team som består av to leger og en hudterapeut med stor interesse for skjønnhet og hudhelse. Vi tilbyr avansert hudpleie og ønsker at våre pasienter oppnår og opprettholder en optimal hudbalanse over tid. Vårt behandlingskonsept går ut på at vi kombinerer estetisk teknologi og apparatkosmetologi ved klinikken men samtidig gir deg bistand til å etablere oppfølgingsrutiner som du ... Les mer

3

Oslo hudpleieklinikk har 3 avdelinger i Oslo. Du finner oss på Grunerløkka, Pilestredet og i Bogstadveien på Majorstua. Velkommen til oss!

4

Våre ledende spesialister innen medisinsk og kosmetisk behandling sikrer deg høy faglig standard! Vi hjelper deg med hjertemedisin, åreknuter, blodkar, solskader, ansiktsbehandling, rynkefjerning, botox, og restylane.

5

Velkommen til Renates Dagspa. Vi kan tilby varierte behandlinger innen hudpleie, fotpleie, kroppsbehandlinger og massasje. Enkelte spesielle behandlinger blir utført i samarbeid med helsepersonell. Vi kan også tilby Duomassasje. Kom sammen med din kjære, en venninne eller kamerat.

7

Scandinavian Venous Centre er Norges eneste helspesialiserte åreknuteklinikk. Metodene vi bruker for å behandle våre pasienter gir et varig resultat og krever vanligvis bare en behandling. Et hvert inngrep hos oss utføres av erfarne karkirurger som har spesialisert seg på åreknutebehandlinger gjennom vitenskapelig utprøvde metoder.

8

Jeg er en skjønnhetsterapeut, utdannet i London, med mer enn 10 års erfaring. Før jeg flyttet til Norge, i 2013, drev jeg som som skjønnhets-terapeut i London.,,Jeg var blant de første i Bergen som utførte RF behandling og Lipolaser behandling. Vår nye VelaShape behandling tilfører den nyeste teknologiske utviklingen innen disse behandlingen. VelaShape muliggjør også oppstramming av huden i ansik... Les mer

9

Oslo hudpleieklinikk har 3 avdelinger i Oslo. Du finner oss på Grunerløkka, Pilestredet og i Bogstadveien på Majorstua. Velkommen til oss!

10

The Well er Nordens største opplevelsesparadis med spa- og badeopplevelser fra hele verden, kun 15 minutter fra Oslo. Et besøk hos The Well er en pause fra hverdagen der du kan unne deg luksusen av ro, velvære og fylle på med ny energi.

11

Colosseumklinikken Medisinske Senter AS dekker et bredt spekter av medisinske og helsefaglige tjenester. Vi jobber tverrfaglig sammen for å bidra til at du får best mulig behandling. Ved å ha alle eksperter under samme tak, kan vi lettere arbeide med en tydelig rød tråd, ha bedre oppfølging og ha total oversikt over din helse.,Fordelen ved å dele på de faglige styrkene til hverandre, er at du som... Les mer

12

Oslo hudpleieklinikk har 3 avdelinger i Oslo. Du finner oss på Grunerløkka, Pilestredet og i Bogstadveien på Majorstua. Velkommen til oss!

13

Avea Klinikken har spesialisert seg på kosmetiske hudbehandlinger. I tillegg tilbyr vi plastikkirurgi med erfarne plastikkirurger. Se våre hjemmesider for mer informasjon,.

15

Kosmetisk hudpleieklinikk som spesialiserer seg på injeksjonsbehandlinger. Vi tilbyr det nyeste innen rynkereduksjon med Botox, restylane og medisinke peelinger. Bestill time i dag for gratis konsultasjon.

16

Med 25 års erfaring, kan vi tilby kvalitetsbehandlinger innen det meste av hud og kroppspleie

17

Atina’s Klinikk er en liten salong på Lambertseter, med en hyggelig og avslappende atmosfære.,,Her er det du som står i sentrum, og jeg håper du skal få en positiv opplevelse. Velkommen.

18

Maria Bonita Hudpleie tilbyr aromaterapi- og hudpleiebehandlinger for menn og kvinner. Vi har lang erfaring med denne form for behandling, og vi jobber fleksibelt med tanke på tid og tilpasning til kundens ønsker. Maria Bonita Hudpleie har stor yrke... Les mer

19

Hos WellMed er alle ansatte godkjente terapeuter og kan hjelpe mennesker til en bedre helse og livsstil. Vi tilbyr en mulighet til å slappe av, nyte omgivelsene og forfriske kropp og sinn.,Vi tilbyr behandlinger innen massasje, spa behandlinger, vok... Les mer

20

Indisk hudpleiesalong og interiør- og gavebutikk i hjertet av Bergen. Vi er et bindeledd mellom Bergen og India, og har fokus på produkter uten kjemikalier i salongen og håndlagede artikler i butikken. Tilbyr også yogakurs. Velkommen til oss for et ... Les mer