Hopp til søk

Resultat - Hotell Vestland

Besøk Trolltunga og bo på Hardanger Hotel! Hotellet ligger midt i Odda sentrum, et godt overnattingstilbud med alle rettigheter. Besøk våre hjemmesider for informasjon og booking. Hjertelig velkommen!

Hjarteleg velkomen til Fugl Fønix Hotel! Me tilbyr komfortabel overnatting i oppgraderte rom, ein smakfull a la carte meny og personlig god service!

Velkommen til Park Hotel Vossevangen som ligger midt i sentrum av Voss. Hotellet som har vunnet flere priser for sin verdenskjente vinkjeller. Hotellet er et fullservices hotell som kan håndtere individuelle, Kurs & Konferanse, turistgrupper og selskap.

Hardanger Gjestehus is less than a five-minute walk from Ulvik city center and offers 18 family-friendly guest rooms and a whole fully equipped House with 5 bedrooms. The guesthouse has a large, spacious garden with several options for fun. Enjoy a good breakfast or stop by for some ice cream and refreshments. The guesthouse is located near a river that ends at the Ulvikfjord with good fishing op... Les mer

Hotellet ligg i nærleiken av Lærdalsøyri med sin spesielle arkitektur og gamle hus tett i tett. Lærdalselva som slynger seg frå side til side frå fjellet og heilt ned til den majestetiske Sognefjorden set sitt særpreg på dalen. Opplevingar som perler på ei snor gjer Lærdal til det perfekte utganspunktet for ferie ved Sognefjorden!

Magic Hotels er en del av Magic Norway konsernet og består av fire nye designhotell i Bergen med totalt 497 rom designet av Karim Rashid. I tillegg har vi via Magic Apartments - 20 helt nye unike og moderne leiligheter basert på selvhusholdning med høy standard og sideutsikt over Bryggen, Vågen og Fisketorget i Bergen til leie, samt at også Magic Hotel Xhibition har to store leiligheter.

Eventyrlige opplevelser i umiddelbar nærhet, Designhotell omkranset av Hardangerfjorden

Master Apartment Hotels er Bergens største leilighetshotell med 48 oppussede leiligheter i ulike størrelser. Hos oss bor dere i et stille og rolig parkområde plassert midt mellom Laksevåg og Fyllingsdalen. Med denne beliggenheten har man kort avstand både til Bergen sentrum og til områdene rundt. Vi har gode parkeringsmuligheter som er inkludert i leien. Det er gode bussforbindelser både til Fyll... Les mer

Ligger vakkert til ved innløpet av Hardangerfjorden og kun en kort spasertur fra Baroniet med den 300 år gamle renessansehagen. Hotellet, som også er er populært kurs - og konferansehotell, har 95 værelser med totalt 190 senger og en restaurant med flott utsikt over fjorden med plass til 250 gjester. Som vår gjest får du tilgang til åpen Wi-Fi, utendørs parkering, hage, flott strand område, kaia... Les mer

Velkommen til Florø Apartments – et godt alternativ ved behov for kort eller langtidsleie – midt i hjerte av kystbyen Sogn og Fjordane. Våre leiligheter er skreddersydde for privatpersoner eller bedrifter som trenger en rimelig løsning.

Ein herskapeleg historie. Med historie i veggane - omkransa av fjord og fjell - ønskjer Fjordslottet Hotell velkommen til ei herskapeleg hotelloppleving. Fjordslottet Hotell ligg på Osterøy – nord Europas største innlandsøy - ei perle for gode opplevingar. Osterøy verkar nærmast usannsynleg der ho ligg langt inne i landet med eit eventyrleg mangfald av opplevingar: natur, historie, kultur, a... Les mer

Klosterhagen er utviklet for å gi arbeidstrening og avklaring for mennesker som er på vei tilbake til arbeidslivet. Hos oss kan deltakerne få innføring i ordinær hotelldrift, men hotellets mange arbeidsoppgaver kan også gi arbeidstrening for andre bransjer.