Hopp til søk

Hotell i Stavanger

Skal du bo på hotell i Stavanger? Vi hjelper deg med å finne et hotell i Stavanger som passer deg. Vår oversikt inneholder telefonnummer, internettadresser og veibeskrivelser til hotell i Stavanger.

Et naturlig valg for alle som vil besøke Preikestolen og Ryfylke eller som ønsker en annerledes ramme for sitt arrangement – enten det er privat eller jobb. Vi har et mål om å gi alle våre gjester en lokal og ekte opplevelse og god pleie. Vi kaller oss ”Hotellet rett utenfor byen”. Kommunesenteret i Strand, Jørpeland, har bystatus og ligger kun 12 minutters kjøretur unna hotellet. Og det er kun ... Les mer

Clarion Hotel Energy er Norges mest unike design hotell! Det er tegnet av Snøhetta og utsmykket av Stavanger-maleren Kjell Pahr-Iversen. Interiøret er preget av skandinavisk design. Clarion Hotel Energy har kongress, konferanse og møte kapasitet for 1 300 til 2 personer! Som en del av Stavanger Forum-området er dette samlet Norges største kongress- og messeområde.

Hos oss bor du rett ved Jørpelandsholmene, her er det mange flotte turområder, finn din egen strand 5 minutters gange fra hotellet! Dere kan leie kajakker, og båter, eller bli med på en uforglemmelig guida kajakktur hos vår samarbeidspartner Fjordexpedition. Velkommen!