Hotell i Møre og Romsdal

Trenger du informasjon om hotell i Møre og Romsdal? Skal du på jobbreise eller fritidsreise og trenger informasjon om priser eller tilgjengelighet for hotell i Møre og Romsdal? I vår oversikt finner du kart, hjemmesider og kontaktinformasjon til ditt hotell

Velkommen til Aalesund Airport Hotel. Vi ligger sentralt plassert på Valderøy, 7 minutter fra jugendbyen Ålesund. Alle rom er moderne med TV, internett, skrivebord og bad med dusj. Vi har leiligheter for familier eller til langtidsutleie.

Velkomen Astoria Hotell midt i sentrum. Vi tilbyr langtidsleie, kurs og konferanselokaler samt selskapslpkale. Se vår hjemmeside.

Eventyrlige Skarstua ligger ved RV64, 10 km fra Molde i retning Elnesvågen og Eide. Vi ligger midt i et populært turområde som blir brukt mye til både fot- og skiturer. Vi har hytter med hotellstandard og hytter bygd opp på gamle norske byggetradisjoner i små tun med alle fasiliteter. Vår kafé tilbyr lokalmat på menyen. Vi tilbyr også catering til alle anledninger. Velkommen!

Flyplasservice AS holder til på Ålesund Lufthavn, Vigra ca 150m fra terminalbygget retning nord-øst. Vi kan tilby overnatting i nye og moderne hotellrom. Vi har også godt utstyrt møterom for utleie.