Velkommen til Fefor; et tradisjonsrikt historisk høyfjellshotell med en over 100 år lang historie i veggene!

En avslappende ferie, et utsøkt måltid, kontakt med dyr, aktiviteter i nærområdet, fred og ro - dette er noe av det vi tilbyr på Piltingsrud gard.

Brekkeseter ligger på toppen av Høvringen ved Rondane Nasjonalpark. Her kan vi tilby et fantastisk turterreng for fotturer, vandring, ski, alt merkede stier og oppkjørte løyper om vinteren. Fiske, sykling, rafting i Sjoa, toppturer og bærplukking er noen av de populære aktivitetene.

Valdres Høyfjellshotell er et tradisjonsrikt familiehotell fra 1963. Hotellet har en flott beliggenhet ved Steinsetfjorden i Etnedal kommune, 16 km fra Fagernes. Med fjellheimen i behagelig avstand er hotellet et fint utgangspunkt for korte eller lengre turer i variert fjellterreng/skogsterreng

Velkommen til Ilsetra! På Ilsetra bor du litt annerledes. Istedenfor vanlige hotellrom, får du hos oss din egen leilighet som er i byggene som former tunet på fjellet. De leies ut på samme måte som hotellrom med måltider inkludert, men du får altså mye bedre plass.

Helt siden 1657 har det vært drevet gjestgiveri på Granavolden. Stedet var et knutepunkt i gammel tid. Her lå kirkene. Her var det bygdeting, skysstasjon og ikke minst et gjestgiveri med muligheter for overnatting, mat og drikke. Den bergenske kongevei førte med seg alle slags reisende over Granavøll. I 1716 ble stedet kjent utover sine egen grenser da lensmann og gjestgiver Gregers Granavolden (... Les mer

Rondane Haukliseter Fjellhotell har en lang ferdstid som tilbyder av ferieopplevelser i Høvringen og Rondane.