Et siste farvel og en hyllest til livet - til en du er glad i. En verdig begravelse fjerner ikke sorgen, men gjør den enklere å bære. Velger du et av våre medlemmer, får du den hjelpen du trenger i en vanskelig stund.

Begravelsesbyrået Tore E. Nilsen er et lokalt, familieeid byrå i Sarpsborg med lang erfaring i å veilede og bistå etterlatte.

Akasien Begravelsesbyrå AS er der for deg når du trenger råd, støtte og bistand. Vi hjelper deg uansett om du ønsker å tilpasse en helt personlig gravferd eller om du foretrekker en pakke til fast pris. Alle våre kontor har døgnåpen telefon, slik at du kan nå oss hele døgnet for umiddelbar hjelp ved dødsfall. Vi er et lokalt, familiedrevet begravelsesbyrå med avdelinger i Oslo, Asker og Bærum. F... Les mer

Borgersen Begravelsesbyrå hjelper deg med alt det praktiske knyttet til en gravferd slik at du kan fokusere på deg selv og din sorg. Kontakt oss hele døgnet.

Buskerud Begravelsesbyrå i Drammen er et lokalt og familiedrevet begravelsesbyrå med over 50 års erfaring. Kontakt oss hele døgnet.

Buskerud Begravelsesbyrå i Røyken og Hurum er et lokalt og familiedrevet begravelsesbyrå med over 50 års erfaring. Kontakt oss hele døgnet.

Eiker Begravelsesbyrå i Hokksund er et lokalt og familiedrevet begravelsesbyrå med over 60 års erfaring. Kontakt oss hele døgnet.