Glassmester

Trenger du en glassmester? Har du blitt utsatt for hærverk eller innbrudd og trenger en glassmester med døgnvakt. Finn nærmeste glassmester i vår oversikt.

2

Med over 70 års erfaring har vi blitt en betydelig aktør i markedet, våre tjenester og produkter er landsdekkende.,Vi har høy fokus på kvalitet, noe som gjenspeiler seg i produktet vi leverer til forbruker.,Vi er stolte i jobben vi gjør og vi skreddersyr løsninger for dere.,Ta kontakt med oss eller så våre produkter http://www.oathoresen.no/ http://www.harmoni.no/

4

Vi setter kunden i fokus. Kunnskap, kvalitet og Service i tillegg til konkurransedyktige betingelser vil alltid stå øverst på vår dagsorden.

5

Glassmester 1 setter kunden i fokus. Kunnskap, kvalitet og Service i tillegg til konkurransedyktige betingelser vil alltid stå øverst på vår dagsorden. Glassmester 1 kjeden består kun av bedrifter med formell kompetanse og faglig tyngde. Derfor kan vi alltid tilby kunden de beste produkter og løsninger godkjent i henhold til gjeldende bransjenormer, lover og forskriftskrav,Vår 24 timer vakttelefo... Les mer

6

24 timers døgnvakt. Glassmester med lang erfaring og byens beste medarbeidere gjør oss konkurransedyktige i Oslo.

Vi setter kunden i fokus. Kunnskap, kvalitet og Service i tillegg til konkurransedyktige betingelser vil alltid stå øverst på vår dagsorden.

7

Glassmester Odd Foss AS, et tradisjonsrikt glassmesterfirma helt tilbake til 1937 med en solid posisjon i markedet som ønsker glassrelaterte tjenester av god kvalitet. Vår målsetting er å yte høy service og kvalitet til våre kunder.

9

Vi er en mesterbedrift i særklasse. Vi utfører alle typer glassarbeid inkl vinduer og dører ( for eksempel tre, plast og alu ).,Vi har pr i dag 5 ansatte med både mesterbrev og fagbrev.

11

Vi tilbyr alt i glassarbeid med høy faglig kvalitet. Våre arbeidsområder er omfattende innen bygningsglass, bilglass, dører og vinduer.

12

Glassmester Reidar Hesler A/S, over 60 års erfaring som leverandør av gassrelaterte produkter til Romerikes og Oslos befolkning. Vi er et velrenommert Mesterfirma med god kombinasjon av et høyt faglig nivå og produktkunnskap setter vi vår ære i å levere kvalitetshåndverk til avtalt tid og rett pris. Her ser du et lite utvalg av hva vi leverer: Glass over kjøkkenbenk, rekkverk i glass, innglassing... Les mer

13

Pilkington Stavanger AS hjelper deg med alt av tradisjonelle glassmestertjenester som utskifting av vinduer, interiørglass, sandblåst glass, blyglass og har,eget glassverksted. Ta kontakt med oss i dag så hjelper vi deg med å realisere dine glassprosjekter.

14

Oskar L. Hansen A/S er din totalleverandør av vindusglass, speil og bilglass, samt forhandler av bilderammer og kunstnermateriell.

15

Norges største og eneste landsdekkende glassmesterkjede har Glassfagkjeden 97% landsdekning og er tilgjengelig i 418 av 429 kommuner i Norge. Glassfagkjeden består av 38 selvstendige glassmestre som hjelper deg med rett valg av glass - 24 timer i døgnet! ,Våre dyktige glassmestere hjelper deg med utskifting av vinduer, tilpassing av alt slags glass og speil, innramming av bilder, glassrekkverk in... Les mer

16

Glassmester Juel Johannessen 80 års bransje erfaring. alt av glass, dører og vinduer til rimelige priser.

18

Romerike Glass AS skifter også bilglass. Det være seg sideruter, bakruter og frontruter. Vi reparerer også små steinsprutskader der hvor det er mulig. Vi skifter glass på alle biltyper og modeller, også lastebiler. Bare ring og vi ordner ny rute raskt.