Glassmester

Trenger du en glassmester? Har du blitt utsatt for hærverk eller innbrudd og trenger en glassmester med døgnvakt. Finn nærmeste glassmester i vår oversikt.

1

Skal du skifte vinduer? Kanskje bygge nytt næringsbygg? Eller har du behov for en smart glassløsning med sikkerhetsglass? Langsholt Glass Service har levert rask og profesjonell glasservice i Østfold i en årrekke, og har ekspertisen du trenger for et vellykket resultat. Du finner oss i dag på Borgenhaugen og på Tunejordet i Sarpsborg. Velkommen til oss!

3

Med over 70 års erfaring har vi blitt en betydelig aktør i markedet, våre tjenester og produkter er landsdekkende.,Vi har høy fokus på kvalitet, noe som gjenspeiler seg i produktet vi leverer til forbruker.,Vi er stolte i jobben vi gjør og vi skreddersyr løsninger for dere.,Ta kontakt med oss eller så våre produkter http://www.oathoresen.no/ http://www.harmoni.no/

4

Vi setter kunden i fokus. Kunnskap, kvalitet og Service i tillegg til konkurransedyktige betingelser vil alltid stå øverst på vår dagsorden.

5

Glassmester 1 setter kunden i fokus. Kunnskap, kvalitet og Service i tillegg til konkurransedyktige betingelser vil alltid stå øverst på vår dagsorden. Glassmester 1 kjeden består kun av bedrifter med formell kompetanse og faglig tyngde. Derfor kan vi alltid tilby kunden de beste produkter og løsninger godkjent i henhold til gjeldende bransjenormer, lover og forskriftskrav,Vår 24 timer vakttelefo... Les mer

6

Vi monterer glass, glasstak, vinterhager, sommerstuer, glassfasader, dører og vinduer, sikkerhetslser. Vi har døgnvaket. Alltid til tjeneste!

Vi setter kunden i fokus. Kunnskap, kvalitet og Service i tillegg til konkurransedyktige betingelser vil alltid stå øverst på vår dagsorden.

7

Norges største og eneste landsdekkende glassmesterkjede har Glassfagkjeden 97% landsdekning og er tilgjengelig i 418 av 429 kommuner i Norge. Glassfagkjeden består av 38 selvstendige glassmestre som hjelper deg med rett valg av glass - 24 timer i døgnet! ,Våre dyktige glassmestere hjelper deg med utskifting av vinduer, tilpassing av alt slags glass og speil, innramming av bilder, glassrekkverk in... Les mer

8

Glassmester Kaare Nilsen AS betjener alt innenfor glassarbeid, dører og vinduer. Vi har også et glassverksted og sliperi, samt egen butikk for innramming og gaveartikkler. Kom innom oss å ta en titt, eller få et uforpliktende tilbud.

Vi setter kunden i fokus. Kunnskap, kvalitet og Service i tillegg til konkurransedyktige betingelser vil alltid stå øverst på vår dagsorden.

9

Glassmester Odd Foss AS, et tradisjonsrikt glassmesterfirma helt tilbake til 1937 med en solid posisjon i markedet som ønsker glassrelaterte tjenester av god kvalitet. Vår målsetting er å yte høy service og kvalitet til våre kunder.

11

Pilkington Stavanger AS hjelper deg med alt av tradisjonelle glassmestertjenester som utskifting av vinduer, interiørglass, sandblåst glass, blyglass og har,eget glassverksted. Ta kontakt med oss i dag så hjelper vi deg med å realisere dine glassprosjekter.

12

Norges største og eneste landsdekkende glassmesterkjede har Glassfagkjeden 97% landsdekning og er tilgjengelig i 418 av 429 kommuner i Norge. Glassfagkjeden består av 38 selvstendige glassmestre som hjelper deg med rett valg av glass - 24 timer i døgnet! Våre dyktige glassmestere hjelper deg med utskifting av vinduer, tilpassing av alt slags glass og speil, innramming av bilder, glassrekkverk inn... Les mer

13

Vi er en mesterbedrift i særklasse. Vi utfører alle typer glassarbeid inkl vinduer og dører ( for eksempel tre, plast og alu ).,Vi har pr i dag 5 ansatte med både mesterbrev og fagbrev.

15

Vi tilbyr alt i glassarbeid med høy faglig kvalitet. Våre arbeidsområder er omfattende innen bygningsglass, bilglass, dører og vinduer.

18

Pilkington Norge AS har avdelinger på fire steder i Norge og er totalleverandør av arkitektglass. I Bergen, Stavanger og Elverum produserer vi isolerglas. I Elverum slipes, silketrykkes og herdes glasset. Vi har egen glassmesteravdeling i Stavanger og grossistvirksomhet i Oslo. Vi gir rådgivning og tekniske løsningsdetaljer vedrørende våre glassprodukter og bruk av disse.