Hopp til søk

Velkommen innom for et lite pusterom i hverdagen. Dr Hår AS åpnet dørene i 2013, og drives av Kristine Haugland Tonås. Det er en hyggelig og kvalitetsbevisst salong som former håret ditt slik du får det uttrykket du ønsker. Vi er ikke fornøyd før du er det!

Klar for et besøk? Sjekk følgende åpningstider for Monas Dame og Herresalong. Velkommen til oss

Moderne salong og profesjonelle frisører møter du hos oss. Ring eller kom innom i dag. Velkommen skal du være.

Gullsaksen er en frisørsalong i Fredrikstad sentrum. VI er dedikerte hårstylister og make-up artister som gir deg profesjonelle råd og veiledning. I våre behandlinger inngår det en nedstressende hodebunnsmassasje med dyptvirkende hårkur. Gullsaksen fører kun merkevarer av høy kvalitet som våre stylister kjenner godt. På denne måten kan vi gi deg riktig behandling og veiledning. VI er kjent for g... Les mer

Vi gjør det enkelt for deg og tilbyr herved det bredeste og beste skjønnhetstilbudet i området. Vi utfører alle typer frisørtjenester. Dropp innom, ring oss eller bestill time online på vår Facebook side. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til vår flotte salong på Kongsberg.

Vårt unike frisørteam ønsker deg velkommen til våre moderne lokaler på Fornebu. Velkommen!

Velkommen til oss i Asker herrefrisør. Våre dedikerte ansatte har ett mål for øye; å gjøre deg enda mer tilfreds med deg selv. Våre frisører har solid og sterk erfaring gjennom kontinuerlig kursing og perfeksjonering.