Frisør Rogaland

Leter du etter en frisør i Rogaland? Skal du klippe håret eller leter du etter en ny hårfarge? Uansett hva ditt behov for hårpleie er kan du få hjelp av vår fylkesoversikt over frisør Rogaland. Ønsker du å begrense utvalget til Stavanger kan du klikke på lenken for frisør Stavanger

En moderne frisørsalong for kvinner og menn i alle aldre. Her legger vi vekt på trivsel og lett atmosfære. Vi har egen barneavdeling med film. Parkering finner du gratis rett utenfor. Skulle du ønske å bestille utenfor våre åpningstider er det bare å gå inn på ledigtime.no.

Sandnes Hairstyle er en moderne dame- og herrefrisør som ligger sentralt i Sandnes. Vi er en all around beautysalong som tilbyr alt fra hårklipp, farging og striping, hair extension og straight’n shine til legging av negler.

Frisørsalong i Norges vakreste gate (Øvre Holmegate) Fargegaten. Vi tilbyr: Klipp for alle i alle aldre Farging, bleking & avfarging, Permanent, Extensions, Forming & farging av bryn, Farging av vipper, Brudestyling, Styling foto/ film/ festligheter/ show ALLTID SMILENDE ANSATTE!

Hos oss vil våre dyktige frisører gi deg en behagelig opplevelse. Ønsker du å bli helt ny på håret eller du kun har tid til en fres-up, make-up eller en hårspakur er du i gode hender hos oss. Vi vil du skal nyte besøket hos oss og fryde deg over forandringen du får. Velkommen til oss.

Forandring fryder – unn deg en god opplevelse! Hos våre dyktige og profesjonelle frisører er du i trygge hender, enten du ønsker å bli helt ny eller kun har tid til en styling eller make-up.