Hopp til søk

Frisør Oslo

Trenger du en frisør i Oslo? Skal du ta hair extensions eller farge håret hos en frisør i Oslo? Finn telefonnummer, kart og veibeskrivelse til din frisør her, raskt og enkelt!

En frisørsalong der alle føler at det er deres eget rom, et unikt koselig sted hvor du kan møte stylistene dine som redder dagen din og gjør det verdt å gå videre med et flott utseende.

Youngs Frisører - din frisørsalong på Youngstorget i Oslo! Vi tilbyr også behandlinger innen vipper & bryn. Når du går ut av Youngs Frisørsalong etter endt behandling ønsker vi at du skal føle to ting; at du nettopp var igjennom en kvalitetsbehandling, som du kunne tenke deg å gjenta, og at tjenesten var verdt det du betalte.

En annerledes opplevelse; intime omgivelser, oppmerksomme på detaljer, faglig kompetanse, organiske og økologiske hårprpdukter. Frisørcafeen har vært i drift siden 1997, og ledes av en frisør med over femogtyve års erfaring innen faget, utdannet i b.l.a Pivot Point klippesystem, og som også er sertifisert Hårolog.

En av Oslos flotteste og mest moderne salonger ligger på Løren torg i Oslo, vi har også en koselig salong på Sagene! Besøk vår hjemmeside for mer informasjon. Timebestilling på nett - VELKOMMEN!

Giardini AS åpnet sine dører juni 2003 og har siden gjort seg bemerket som en kreativ salong med prisvinnende frisører. Vi holder oss oppdatert på dagens nyheter og trender, samtidig som vi har høy fokus på kursing av både kunder og frisører. Vi er opptatt av at du skal få det meste ut av din nye frisyre og dermed takle hverdagens utfordringer bedre. Vi stiller høye krav til oss selv når det gje... Les mer