2

Gullsaksen er en frisørsalong i Fredrikstad sentrum. VI er dedikerte hårstylister og make-up artister som gir deg profesjonelle råd og veiledning. I våre behandlinger inngår det en nedstressende hodebunnsmassasje med dyptvirkende hårkur. Gullsaksen fører kun merkevarer av høy kvalitet som våre stylister kjenner godt. På denne måten kan vi gi deg riktig behandling og veiledning. VI er kjent for g... Les mer

3

Vi er en hyggelig salong som ligger midt på Gressvik torg. Bygget er fra gammelt av og sjarmen henger fortsatt igjen i det gamle treverket og bjelkene.

5

Kirstis Hårstudio er en veletablert frisørsalong beliggende midt i gågata i Fredrikstad sentrum. Jeg legger vekt på kvalitet og god service. Velkommen til en hyggelig opplevelse.

16

Ta håret tilbake! Vi i Apollo Hårsenter designer spesialtilpassede hårdeler etter nøye vurdering av kundens hodebunn og form, farge og ønske om frisyre. Vi gir deg håret tilbake. Alle våre hårdesignere er fagutdannede frisører. Vi har spesialutdanning og mange års erfaring med å finne løsninger til mennesker som ønsker mer hår.