Hopp til søk

Resultat - Frisør Nordland

Du finner oss midt i sentrum av Bodø og på kjøpesenteret City Nord. Vi har et kreativt og godt miljø med kvalitet i alle ledd. Hos oss får du en profesjonell hårbehandling i behagelige omgivelser.

Velkommen til Salong Bellami - vi utfører alt innen hårklipp, farging, vipper og bryn.

Isaxa Frisør A/S ligger midt i sentrum. Vi er 6 frisører som elsker faget vårt,og vi synes hver dag er en positiv utfordring. Vi utfører alt innen frisørarbeid: Klipp, farge, oppsett, permanent, makeup, brudepynt, hair tattoos, fargin+napping av bryn og vipper m.m.

Zikk Zaks ligger i Kirkegata 8. Stort moderne lokale dekorert i vår personlige stil gjør frisørbesøket til en behagelig opplevelse. Vi har blitt tildelt serviceprisen 2 ganger fra Ranaregionens næringsforening og jobber målbevisst med å yte det lille ekstra.

Vi er en trivelig gjeng som jobber i et flott team. Her ligger latteren løst,og vi er stadig oppdatert. Stikk innom for en hyggelig prat med oss,så kanskje DU har lyst å bli ny med oss. Alle er hjertelig velkommen hos oss! :)

Vi er 6 frisører som elsker faget vårt. Våre frisører har fra 1-32 års erfaring i faget. Vi jobber i ett veletablert og hektisk miljø. Foxy ble dannet i 2002 - og har siden da rekrutert nye frisører og har alltid lærlinger. Våre ansatte har bred utdannelse og alle har mye å by på. Vi anser oss som eksperter på brudepynting og har egne extensionsstylister som jobber med Great Lenghts