Velkommen til Vika frisørene i Vikasenteret. Våre dedikerte ansatte har ett mål for øye; å gjøre deg enda mer tilfreds med deg selv. Vi har gjort det enkelt for deg og tilbyr herved det bredeste og beste skjønnhetstilbudet i området rundt Hamar. VIKA frisørene har stor butikk med godt utvalg i hårprodukter. Vi fører også økologiske produkter.

Velkommen til en hyggelig salong med god atmosfære. Gratis parkering. Alle frisørtjenester, pluss parykker og løshår. "Det er litt av oss i hver klipp

Velkommen til barbersalongen der menn får være menn. Her får du den klassiske og tidløse herreklippen i tillegg til barbering utført med den tradisjonsrike barberkniven

Dame, herre og barnefrisør på Dokka. Vi har alt innen hårerstatning. Frister det med å sitte i vår fantastiske massajse stol og koble helt ut mens du sitter med farge? Eller vil du kanskje koble ut med en deilig hodebunns massasje for å fjerne stress, stiv hodebunn? Kom innom oss da vel! :)

Vi er en liten koselig frisørsalong midt i Otta sentrum med tre ansatte som har svennebrev. Vi utfører alt innen hårpleie og make-up. Stort utvalg av produkter fra Cutrin Norge, Paul Mitchell, Moroccanoil og REF. Velkommen innom oss!

Vi på Hårgalleriet holder til midt i Fagernes sentrum. Vårt kreative team har solid og mange års erfaring fra bransjen. I tillegg til frisering tilbyr vi også vippe-extentions og negledesign. Velkommen til oss!