Hopp til søk

Fotpleie

På tide å unne seg litt ordentlig fotpleie? Finn salonger som tilbyr fotpleie. I oversikten finner du telefonnummer, veibeskrivelse og internettadresse til salonger som tilbyr fotpleie nær deg.

Autorisert fotterapeut med fordypning i diabetes, rettet mot føtter. Alt innen fotpleie og fotterapi, både medisinsk og velvære. Velkommen til oss.

Autorisert fotterapeut med fordypning i diabetes, rettet mot føtter. Alt innen fotpleie og fotterapi, både medisinsk og velvære. Velkommen til oss.

Velkommen til oss for en hyggelig handel. Vi har en neglesalong og setter vippe extensions samt tilbyr vi forpleie og hårfjerning. Egen avdeling med parfymeri og hårprodukter.

Jeg tok min utdannelse på Kompetansebyggeren i Tønsberg, det er en offentlig godkjent fotterapeut utdannelse, etter bestått skole får man tittelen autorisert fotterapeut. Under utdanningen prioriterte jeg en mengde kurs for å tilegne meg mest mulig kunnskap før jeg skulle starte for meg selv. Kursene jeg har vært på er bla. neglekorrigering, negleprotetikk og diabetesrelaterte kurs. Jeg har ogs... Les mer

Den du er skal bli en nasjonal merkevare innen egenpleie og velvære. Vi vil at du skal oppdage gleden ved egenpleie og å pynte deg. Ikke fordi andre forventer det, men fordi det fremhever personligheten og bidrar til velvære og selvtillit. Salongene våre skal bære preg av trygg og behagelig atmosfære, der du skal føle velvære og verdien av ei «snill stund». Behandlingene og produktene våre har h... Les mer