Flislegging

Trenger du hjelp til flislegging? Flislegging av bad eller en kjøkkenbenk. I oversikten finner du telefonnummer, firmaopplysninger og internetadresse til fagfolk som kan flislegging.

2

Velkommen til Nico Håndverk Malermester Sten Yttervik AS. Vi tar på oss oppdrag for borettslag, sameier, private, næringseiendom, nybygg og kommunale/offentlige. Vi ønsker å sette kunden i fokus og er ikke fornøyd før du som kunde er fornøyd. Vi utfører alt av: inn og utvendig maling, tapetsering, gulvlegging, våtrom, flisslegging, parkettsliping og epoxylegging.

3

Flere års allsidig virksomhet og faglig utvikling har gjort oss til et naturlig valg for krevende kunder og foretrukket leverandør til privatmarkedet, byggebransjen, næringslivet, stat og kommune. Grunnene er et overordnet fokus på kunnskap, kvalitet og fleksibilitet.

4

XK Entreprenør AS er en mesterbedrift, og vår kjernekompetanse er restaurering av antikvariske fasader. Vi er utfører i tillegg mur og pussarbeider, flislegging, fasadeisolering og entreprenør oppdrag i samarbeide med andre håndverkere. Vi utfører i tillegg til puss og betong, kjemisk malingsfjerning, sandblåsing av stål og korrosjonsbehandling. Vi gjør alt av malerarbeid, og utfører også komplet... Les mer

5

Malermesterforetningen Roås & Toftner AS har siden 2004 levert tjenester til bransjen med god suksess. Etter lengre tids sammarbeid slo Rune Toftner og Magne Roås seg sammen og tilsammen har Roås og Toftner levert kvalitetshåndtverk i mer enn 40 år. Vi utfører alt av tjenester innen nybygg, rehabilitering, utvendige fasader og gulvlegging mot det private og offentlige markedet. Vi garanterer kval... Les mer

8

Vi hjelper deg med hele byggeprosessen fra planlegging til ferdig bygg, som totalleverandør innenfor bygg- og anleggsbransjen. Vi påtar oss alt av tømrer- og snekkerarbeid, som: nybygg, tilbygg, påbygg, rehabilitering, mur- og betongarbeid, stein og flisarbeid, kjøkken, bad og garderober.

9

Vi er en rørlegger bedrift/ entreprenør med god fagkunnskap, dyktige medarbeidere og håndplukket underleverandører.,Med kunde og resultat i fokus, gjør til at vi er en av de beste.,Vi tilbyr det meste innen rørleggertjenester, baderomsrehabilitering fra start til slutt med fremdriftsplan. flislegger, Elektrikker, snekker og maler.,Vi tilbyr også rehab/ ombygging av hele boliger innvendig og utven... Les mer

10

Vi er per i dag 7 ansatte med lang erfaring innen de forskjellige faggrupper vi representerer. Våre produkter og tjenester skal ikke være tilfeldig, de skal være nøye gjennomtenkt, slik at de blir det beste for kunden, vår kvalitet er din sikkerhet. Vi har fokus på kompetansen til hver enkelt av de ansatte, og bruker de der de skal brukes, for å sikre våre kunder en god opplevelse.

12

Murmester Ivar Johansen AS stiller med solid erfaring i bransjen, og har fokus på kvalitet, service, og ikke minst kundens ønsker. Vi utfører selvfølgelig arbeidet i tråd med avtalen, til avtalt tid og pris.,Ta gjerne kontakt med oss på telefon: 33 77 89 88 eller 911 95 138 for en hyggelig og uforpliktende prat.,Vi ser frem til å høre fra deg!

13

Velkommen til Fargerike Mandal. Butikk med alt du trenger dersom du skal bygge nytt eller pusse opp huset!

14

Chem Con as utfører alt innen mur, puss, fliser, fasaderehabilitering, industrigulv, flytsparkling, injeksjon og salg av tilhørende varer.

19

Fargerike Torkelsen er din lokale fargehandel i hjerte av Hardanger. Vi har fokus på personlig service og ønsker å være ditt førstevalg.

20

Murmester Jon A. Nygård AS er en mesterbedrift med sentral godkjenning for ansvarsrett, og mange dedikerte og dyktige ansatte med våtromsertifikat.