Myklebust Hvalprodukter AS
- Stengt nå
- Åpent 08.00-16.00 i dag
- Vis uke
Mandag |
08.00 - 16.00 |
Tirsdag |
08.00 - 16.00 |
Onsdag |
08.00 - 16.00 |
Torsdag |
08.00 - 16.00 |
Fredag |
08.00 - 16.00 |
Nyvegen 3, 6295 Myklebost
Kvalitetshval fra Norskehavet er en råvare i verdensklasse, garantert mørt, smakfullt og helsebringende. For å oppnå en rik smak og saftig konsistens blir kjøttet lagt på kjøl for møring etter fangst. Etter minimum 3 uker på kjøl blir kjøttet satt i produksjon. Kjøttet blir sortert og videre pakket og solgt ferskt eller frossent i dagligvare og HoReCa. Kvalitetshval fra Norskehavet er fangstet ved Svalbard, Bjørnøya og Jan Mayen av fangstskuta Kato i perioden mai til august. Vågehvalfangsten er bærekraftig og bestanden er økende. I tillegg til Norge er Japan et eksportmarked for produkter til sushi og sashimi. Myklebust Hvalprodukter AS er i dag størst på merkevare og sortiment til dagligvare og HoReCa. Selskapet jobber med markedsorientert produktutvikling, og leverer stykningsdeler som kjakestykke, tailmeat og indrefilet i tillegg til tradisjonelle biffvarianter – alt under merkevaren «Kvalitetshval fra Norskehavet».