5

En moderne frisørsalong for kvinner og menn i alle aldre. Her legger vi vekt på trivsel og lett atmosfære. Vi har egen barneavdeling med film. Parkering finner du gratis rett utenfor. Skulle du ønske å bestille utenfor våre åpningstider er det bare å gå inn på ledigtime.no.

6

Maxi Velvære tilbyr Cavi-Lipo permanent fettfjerning uten kirurgi, microblading av bryn, tannbleking, eksklusiv hudpleiebehandlinger og mye mer. Holder til i 2 etg. ved Brun & Blid på Maxi Sandnes.

7

Face It tilbyr alt innen hudpleie og kosmetiskmedisinsk behandling. Våre dyktige terapeuter hjelper deg med å oppnå de resultater du ønsker.

14

Pearl Beauty HISTORIEN 2009 –åpnet Pearl Beauty sine dører, med et team av talentfulle, lidenskapelige, omsorgsfullt og kreative mennesker, dedikert til å gjøre gode negler og gi våre kunder fantastiske opplevelser. Vi søker alltid etter de beste, mest naturlige produktene vi kan finne. Når du går inn i våre dører, blir du møtt med et smil og tatt vare på av alle på vårt team. Hvert øyeblikk av d... Les mer

16

Trivelig salong i Oslo Sentrum. Holder til i samme lokaler som OsloNegler AS. Tidligere navn Oslo Microblading & Hudpleieklinikk