Hopp til søk

Resultat - Vindusvask

Vi pusser vinduer hos en mengde bedrifter, fra store oljeselskaper og offentlige institusjoner til små butikker med bare ett vindu. Hvor det er vinduer, trengs Elite Vinduspuss.

Sørlandet Fasadevask AS ble etablert i 2021 og er i samarbeid med Fasadevask 1 AS. Vi er i dag et lite firma med fokus på høy kvalitet og fornøyde kunder. Vi har fokus på å være lokale og kan tilby rask og profesjonell hjelp til våre kunder. Vi tilbyr alt innen fasadevask for ditt privathus, for borettslag, sameier og for næringsbygg. Vi hjelper deg med fasadevask. Kontakt oss gjerne for en befa... Les mer

Totalleverandør av renhold og vaktmestertjenester. 100% fornøydhetsgaranti på alle våre tjenester.

Blix byggfirma ble etablert i 1995. Vi er 8 ansatte med lang erfaring i byggebransjen, som holder til i Lillesand og har stort sett oppdrag i vårt nærområde. Blix byggfirma setter opp nybygg, renoverer hus, hytter, bad og kjøkken.

Aquamann Service tilbyr både inn-utvendig renhold. Tenker du å vaske Tak, Fasade? Trenger du hjelp med Airbnb utleie? Kanskje du skal flytte og orker ikke vaske selv. Vi vasker og rydder og du gjør det du vil. Vi ta vare på hjemmet ditt. Aqumann tilbyr skreddersydde tilbud for deg, samlerabbatt og fornøyd garanti er selvfølge hos oss.

Totalleverandør av renhold og vaktmestertjenester. 100% fornøydhetsgaranti på alle våre tjenester.