Hopp til søk

Resultat - Vilt

Solheim Kjøtt AS er et av Bergens eldste firma inne kjøttbransjen og ble etablert i 1936. Virksomhetens kjerne var, den gang som nå, ferskvarer og egenproduksjon av pølser, pålegg, spekemat og pinnekjøtt. Virksomheten ligger lokalisert i Solheimsgaten 25. Her har vi godkjente lokaler for produksjon av alle typer kjøtt og pølser, samt en ferskvarebutikk med et stort cateringkjøkken.

I mer enn 60 år har vi slaktet og foredlet lokale råvarer. Oversiktlige produksjonsforhold og våre tradisjonelle oppskrifter gir deg varer med høy kvalitet og god smak. Vi kjenner bonden og bonden kjenner oss. Derfor kan vi med hånden på hjertet garantere kvalitet fra bås til bord.

Storestølen Fjellretreat( 1956) er nydelig beliggende midt i Skarvheimen 1013 m.o.h. ved Fv 50 mellom Hol – Aurland. Fjellstua befinner seg midt mellom Oslo og Bergen ved Hellingskarvet nasjonalpark, og er et utmerket sted å samle gjester fra både øst og vest! Storestølen Fjellretreat eies og drives av terapeut Anne Gørild og coach Tore Holtskog.

Et litt annerledes konsept rundt vilt. Helt Vilt. Nyt de beste råvare fra skog og fjell med god drikke og utsikt over Akerselva. Vår hovedfokus er vilt, på menyen finnes blant annet viltburgere med 100 % rent viltkjøtt av elg, hjort, og villsvin med spennende toppinger, tradisjonell mat som finnbiff og eksklusive retter som elg indrefilet og annet eksotiske vilt. I tillegg til vilt har vi alltid ... Les mer

Kvalitetshval fra Norskehavet er en råvare i verdensklasse, garantert mørt, smakfullt og helsebringende. For å oppnå en rik smak og saftig konsistens blir kjøttet lagt på kjøl for møring etter fangst. Etter minimum 3 uker på kjøl blir kjøttet satt i produksjon. Kjøttet blir sortert og videre pakket og solgt ferskt eller frossent i dagligvare og HoReCa. Kvalitetshval fra Norskehavet er fangstet v... Les mer