Hopp til søk

Resultat - Vekttrening

Reisafjord Hotel har en historie helt tilbake til 1920. Handelsreisende har siden den gang vært hyppige gjester ved vårt stolte hotell sammen med turister, bedrifter og lokalbefolkningen. Reisafjord hotell er det eneste hotellet i regionen som er åpent hele året!

FYSIOTRIM1 AS er et lokalt treningssenter i Overhalla kommune. Det ble startet i januar 2010, og senteret ligger i Mølnveien 8, i det gamle NTE-bygget på Ranemsletta. Vi tilbyr styrketrening i maskiner og med frivekter, spinningsal og saltimer. I tilknytning til senteret driver også flere fysioterapeuter sin praksis, både med og uten kommunal driftsavtale.

Turbo treningssenter er et topp moderne behandlings- og treningssenter for ungdom og unge voksne opp til 35 år med bevegelseshemming. Senteret tilbyr undersøkelse og behandling hos høyt kvalifiserte fysioterapeuter med spesiell interesse og kunnskap om de utfordringene ungdom og unge voksne med funksjonsnedsettelser kan ha. Vi har lang erfaring med diagnoser som Cerebral parese, Ryggmargsbrokk, t... Les mer