Hopp til søk

Resultat - Veihjelp

Service, reparasjoner og EU-kontroll. Uansett hvilket bilmerke du har, kan du trygt levere bilen til et MECA bilverksted

Oppdal Bilberging er hjelpestasjon for REDGO og Viking Redningstjeneste. Vi tilbyr bilhjelp til private og næringsliv. For privatkunder kan det være tekniske problemer som motorstopp, utelåsing og punktering. Vi utfører nød reparasjoner eller tauer bilen til nærmeste merkeverksted i Oppdal/Trondheim/Kristiansund/Molde. Vi har også tilgang til leiebil. På tyngre kjøretøy har vi utstyr til alle ty... Les mer

Bilhjelp Trondheim AS er et komplett bilanlegg. Vi har bilverksted, avd. for dekk/dekkhotell, vaskeanlegg, utleie av person - og bobiler samt bilberging.

Trenger du veihjelp eller bilberging er vi alltid klare for jobben uansett vær, og vil være på farten innen ett par minutter. Enten det er stekende hett eller frysende kaldt tar vi oss av jobben med den største omhu. Ta kontakt med oss på vårt døgnåpne vaktnummer så hjelper vi deg tilbake på veien.

Halseth Transport er et veletablert transportfirma som tilbyr et vidt spekter av transport og kran tjenester: Vi er en fleksibel og pålitelig aktør med Midt-Norge som hovednedslagsfelt, hvor vi tilbyr både lokal- og langtransport.