Hopp til søk

Resultat - Varmepumpe

Trenger du en elektriker som kommer som avtalt og som utfører det dere ble enige om til trivelig pris? Ring oss så tar vi en prat! Ingen oppdrag er hverken for små eller for store.nst. Per Øverland AS er en registrert el-installasjonsbedrift som ble etablert i 1971. Bedriften har 9 ansatte og er etablert med kontor og lager på Enger industriområde i Porsgrunn. Forretningsideen til Inst. Per Øver... Les mer

Vi utfører alle typer rørleggertjenester, og er også totalleverandør av komplette bad og våtrom. La oss hjelpe deg med installasjon av varmepumper, gulvvarme, vanlig utstyrsmontering og serviceoppdrag. Vi kommer gjerne hjem til deg på befaring.

Vi har som mål å være faglig dyktige, og våre rørleggere skal yte god service for våre kunder. Velkommen til oss.

TLV Varmepumper Med over 10 års erfaring med varmepumper kan du trygt stole på at jobben blir gjort av profesjonelle montører. I 2015 ble mer enn 700 varmepumper montert av oss. Fra Buskerud og ned til Grimstad. .

Stolt leverandør av Panasonic og Daikin varmepumper. Vi utfører service på alle typer luft til luft varmepumper. Ta kontakt med oss for en hyggelig varmepumpe prat.

Vi er en rørlegger bedrift/ totalentreprenør av boliger med god fagkunnskap, dyktige medarbeidere og håndplukkede underleverandører. Med kunde og resultat i fokus, gjør til at vi er en av de beste .Vi tilbyr det meste innen rørleggertjenester, baderomsrehabilitering fra start til slutt med fremdriftsplan. Vi har flisleggere, elektrikere, snekkere og malere. Vi tilbyr også rehabilitering/ombygging... Les mer