Hopp til søk

Resultat - Varesenter

AMFI Ulsteinvik har ca 20 butikker og bowlinghall. Se kampanjer, tilbud og oversikt over alle butikker og spisesteder! Velkommen til en hyggelig handel hos oss. Sentral beliggenhet. Rundt 250 p-plasser. Varierte butikker. Tjenester: Klær, sko og tilbehør, Hjem og hobby, Kultur og underholdning.

Norutbygg ble stiftet i 1993 og har som formål å erverve og utvikle eiendom for salg og utleie. Prosjekter utvikles fra idé til ferdig prosjekt enten i egen regi eller i samarbeid med andre. Norutbygg engasjerer seg i utbygging og salg av næringsbygg og boliger. Vi sørger også for drift av og forvaltning av heleide og deleide eiendommer.

Dale Industripark administreres av Umoe Sterkoder AS. Anlegget har et samlet areal på ca 90 da, hvorav 15 da verksted, lager og kontorfasiliteter. Anlegget ligger sentralt i Kristiansund ytre havn, og omfatter 3 kaier. Det er kaier med god bæreevne og mulighet for krevende løfteoperasjoner. I 2008 ferdigstilles et nytt kontorbygg rettet mot industrielt leiemarked.