Hopp til søk

Resultat - Vann og avloep

Vi hjelper deg med alt innen suge- og spyletjenester. Ingen oppdrag er for små eller store. I tillegg til VA-avdelingen i Førresfjorden har vi en avdeling på Østlandet (Drammen) som kan hjelpe deg med en rekke tjenester innenfor vann- og avløp. Les mer om tjenestene vi tilbyr på vår nettside.

Miljøservice Vest AS samler inn og mellomlagrer farlig avfall. Det kreves kunnskap og respekt når farlig avfall skal håndteres. Vi tar hånd om alt på en forsvarlig måte når det gjelder innsamling, transport, sortering, viderebehandling. I tillegg utfører vi det meste innenfor suge- og spyletjenester, som for eksempel spyling av tette rør og tømming av sandfang.

H2 Rør AS er en ledende leverandør innen rørleggingstjenester, med fokus på høy kvalitet og pålitelighet. Vårt team består av erfarne fagfolk som er dedikert til å levere skreddersydde løsninger til våre kunder. Med et bredt spekter av tjenester, inkludert installasjon, reparasjon og vedlikehold av rørsystemer for både privat og næringsliv, sikrer vi at behovene til våre kunder blir møtt effekti... Les mer