1

SOLVASK er et moderne industrivaskeri beliggende på Landfalløya, rett utenfor Drammen sentrum. Vi tilbyr vask av yrkesklær, salg og utleie av yrkesklær, og ikke minst utleie av matter og mopper. Bedriften har en moderne maskinpark og dyktige medarbeidere. Dette sikrer et produkt av høy kvalitet.

3

Via Montasje har over 20 års erfaring innen montering av restauranter, hoteller, konferansesaler og butikker. Gjennom vår kunnskap og brede erfaring leverer vi løsninger av høy kvalitet og flott design. Noen ganger ordner vi leveransene og andre ganger er vi kun utførende for fabrikker/leverandører. Vi kan utføre det meste innen innredninger og snekkerarbeid. Ta kontakt for en hyggelig prat.

5

Alt Renhold utfører renholdstjenester i Bergen, Askøy og distriktene rundt. Vi setter deg i fokus og leverer våre tjenester på dine premisser.

7

Bergen Vaktmestertjenester - velger du oss, får du en samarbeidspartner som kjenner dine behov!

9

Vaktmeisteren A/S tilbyr sine tenester til hus, bygg, hytte og hage eigarar. Ny etablering, rehabilitering av hage og bygg av dam, elv og fontene. Ta kontakt for en hyggelig prat!