3

Norges Rederiforbund er en interesse- og arbeidsgiverorganisasjon for norsktilknyttede bedrifter innen skipsfart og offshore entreprenørvirksomhet. Våre medlemmer er kjernen og drivkraften i det norske maritime miljø. Rederiforbundets medlemmer sysselsetter over 55 000 sjøfolk og offshorearbeidere fra mer enn 50 forskjellige nasjoner.

4

Lederne er en partipolitisk uavhengig organisasjon for ledere i norsk arbeidsliv. Vi tilbyr trygghet, lederutvikling og tilhørighet for ledere på tvers av bransjer og på alle nivå. Vår visjon er å bygge gode ledere. .

5

Miko Plast AS ble etablert 1998 og er en del av Miko Gruppen. Vi leverer et stort utvalg av varer og tjenester innen plast. Vi finner de rette løsninger for ditt plastprodukt: vi konstruerer, tegner og produserer via sprøytestøping, vakuumtrekking eller maskinering. Kort sagt vi leverer alle tjenester som skal til ved fremstillingen av et nytt plastprodukt.

6

Cermaq Norway AS er en av Norges største matvareprodusenter, med en daglig produksjon på 1,1 millioner porsjoner sunn og bærekraftig laks. Vår laks nytes årlig av mennesker i over 20 land over hele verden.