Hopp til søk

Med over 30 års erfaring i Kranbilbransjen er vi "tungvekterene" i bransjen. Vi dekker ditt transportbehov over hele Norge.

Culinakjeden er Norges ledende leverandør av småutstyr til storkjøkkenmarkedet. I Culinas varekolleksjon finner du det beste innen porselen, glass, bestikk, servering, bar, kjøkkenutstyr, rengjøring samt elektriske artikler og kokkeklær. Hele sortimentet ser du i menyen til venstre. Ta kontakt med en av våre dyktige forhandlere som står klar til å hjelpe deg i ditt distrikt.

Firma Asbjørn Næss ble etablert i 1954 av Asbjørn Næss. Det startet med utleie av frysere og bensinstasjon med tre pumper. I dag er vi et rent transportfirma med tilleggstjenester som utleie av container samt salg av Diesel og Parafain.

About North Sea Shipping. Generations of expertise. North Sea Shipping owns, operates and provides expert management services for advanced offshore vessels

Er et transportfirma-/kranfirma som tilbyr helheten i din transport , fra oppdraget er mottatt hos oss til det er levert mottaker.

5 års erfaring med sveising. Utfører også transportoppdrag med henger!

Transportfirma med lang erfaring. Ta kontakt for uforpliktende tilbud!

Trenger du å få fraktet grus og betong fra A til Å? Vi tar på oss transportoppdrag for bedrifter og private. Ta kontakt for en hyggelig prat!

Geir Aasvik Taxibåt AS, 34 års erfaring med persontransport i Kragerø skjærgården! Taxibåten AUR tar inntill 12 passasjerer. Bestilling kun på tlf : 90884888. For møbeltapetserings tjenester ta kontakt med Bente på telefon eller epost: bente@taxi-blaa.no

Dahlen Sag & Høvleri startet som en gårds- og bygdesag i 1881. Eier er ukjent de første åra, men fra 1898 har bedriften vært i familien Nilsen, og det er nå fjerde og femte generasjon som driver.

Post- og pakkehåndtering for din bedrift. BYPOST reduserer portokostnadene og forenkler post- og pakkehåndteringen til privat og offentlig virksomhet.