• Transport Stjørdal

Helitrans er en landsdekkende leverandør av profesjonelle helikoptertjenester, med bred nasjonal og internasjonal erfaring. Vi setter oppdraget først, men sikkerheten for våre ansatte og kunder er det aller viktigste. Vi er ett av landets største helikopterselskap, og har baser over hele Norge. Med vår brede helikopterflåte og dyktige piloter, er vi klare til tjeneste.

Avis er en servicepartner som dekker alle områder innen bilutleie. Gjennom høy kvalitet på produkt og service, tilgjengelighet og produktivitet, garanterer vi våre kunder et produkt i henhold til krav og forventninger.

Behøver du en bil for helgen, leasingavtale til bedriften eller varebil til flytting? Europcar er markedsleder på bilutleie i Europa, og tilbyr utleie av person- og varebiler til privatpersoner og bedrifter. Ved våre over 45 utleiestasjoner landet over, hjelper Europcar deg uansett behov.

Transportsentralen Stjørdal AS er lokalisert på Sutterøy industriområde, et steinkast fra både E6 og E14. Vi kan sammen med våre eiere og samarbeidspartnere kan vi tilby de aller fleste former for transport, både innenlands og utenlands. I tillegg til faste ruter internt i Sør- og Nord-Trøndelag har vi også faste ruter fra Trøndelag og sørover. En av våre spesialiteter er transport av ADR gods, ... Les mer