Hopp til søk

Resultat - Toemrer

Vi i Gunge VVS AS utfører alle typer rørleggertjenester, og er også totalleverandør av komplette bad og våtrom. La oss hjelpe deg med installasjon av varmepumper, gulvvarme, vanlig utstyrsmontering og serviceoppdrag. Vi kommer gjerne hjem til deg på befaring. Vi ligger vegg i vegg med K1 kjøpesenter, og har gratis parkering med god kapasitet rett utenfor butikken. Velkommen!

Byggefirma med mange års erfaring. Ta kontakt for gratis befaring.

Pusse opp badet? Våre håndverkere har lang og solid erfaring med oppussing av bad. Vi vet hvordan et bad skal totalrenoveres for å tåle vann, fuktighet og andre belastninger gjennom 20–30 års bruk.Våre håndverkere har solid kompetanse og lang erfaring i alt fra totalrenovering av større bad til enklere baderomsprosjekter. Hos oss får du alltid god våtromsdokumentasjon med bilder, og 12 års tetthe... Les mer

Jeg utfører fagmessig alle typer arbeider innen Nybygg , rehabilitering og snekkertjenester for private og næringskunder. Ta kontakt for befaring og en hyggelig prat

Snekekrtjenester i Harstad og omegn. Ta kontakt for gratis befaring!

Vi utfører små og store oppdrag innen tømrerarbeid, betongarbeid, ingeniørtjenester og prosjektledelse for private kunder og bedrifter. Kontakt oss for å avtale gratis befaring!

Snekkerbygg AS ble etablert i 2003 og er et veletablert firma med adresse i Tromsdalen. I Tromsø har det i en lange periode vært mye byggevirksomhet så vi har konsentrert vårt virke innad i kommunen. Vi har gjenom hele perioden hatt mest fokus oss på renovering og utvidelser av eksisterende bygg. Her kan vi bidra gjennom hele prosessen sammen med kunden.

Vi er et byggfirma med over 23års erfaring. Vi tar på oss alle oppdrag innenfor nybygg, tilbygg og restaurering. Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat!