Hopp til søk

Resultat - Terapeut

I samarbeid med Årstadsklinikken. Fysioterapeut Sivert Veseth "Hjelpe mennesker til å bli den beste utgaven av seg selv."

Fosen Terapautiske Senter AS har holdt til i Botngård sentrum siden 2002. Vi har to spesialister innen klinisk ortopedisk fysioterapi, tre sertifiserte innen muskel og skjellet ultralyd diagnostikk samt en osteopat. Vi har også et eget treningssenter. Velkommen til oss!

Jeg er utdannet hypnoterapeut ved Norsk Institutt for hypnoterapi og klinisk hypnose (NIH). Utdannelsen er godkjent av Norsk Forbund for Klinisk Hypnose (NFKH), som også er godkjent av helsedirektoratet. Jeg er da også medlem av Norsk Forbund for Klinisk Hypnose (NFKH). Nå driver jeg Lillestrøm Hypnoseterapi i sentrum av Lillestrøm. Der hjelper jeg folk med å skape varige endringer i livet. Det v... Les mer

Hope kiropraktorklinikk ligger på Rolland sentralt i Åsane. Klinikken deler lokaler med Rolland legesenter og Bergen muskel- og skjelettklinikk. Vi ønsker alle med ulike muskel- og skjelettplager hjertelig velkommen til oss.

Kognitiv terapi i Bodø. Tilbud til privatpersoner og til bedrifter, organisasjoner og institusjoner. Individualterapi og parterapi Trenger ingen henvisning da Kogntera jobber uten driftstilskudd.

Profesjonell massasjeterapeut innen muskelterapi med 23 års bred erfaring innen behandling med klassisk massasje, lymfedrenasje, kopping, idrettsmassasje med stretching og behandling av gravide.

Arbeidet foregår i en-til-en eller gruppesituasjoner, alt etter behov. Ta kontakt i dag – vi er her for deg som trenger det.