Hopp til søk

Resultat - Teoriproeve

Sikker Trafikkopplæring AS kan tilby opplæring i Eco Driving. EcoDriving-kurset henvender seg til bedrifter som vil etterutdanne sine ansatte i økonomisk kjøring, men også til privatpersoner og elver ved trafikkskolen. Sikker Trafikkopplæring As tilbyr nå gavekort til salgs. Hvor mange timer opplæringen eller kjøretimer du ønsker å gi bort bestemmer du selv.

Profesjonell kjøreopplæring i Oslo og Akershus: Tilbyr klasse B - både manuelt- og automatgir. Godkjente trafikklærere med lang erfaring. Tilrettelagt undervisning etter dine behov og ønsker. "Uansett hvor lite du har kjørt før, så finnes det håp! Alt handler om fokus og vilje."

Vindafjord trafikkopplæring har avdelinger i Ølen, Skjold og Haugesund, KL A1,A2,A, B, B96, BE, C1,C1E, D, C og CE Vi tilbyr opplæring på hele Haugalandet. Alle våre kl B elever får fri tillgang til www.teorifilm.no (verdi 2000kr) dette er filmer til hjelp for hjemmetrening og forberedelse til timer. En skole som har eleven i fokus, vi skal være best på elevtillpassning. Vårt mål er en trygg og s... Les mer