Hopp til søk

Resultat - Tannerstatning

Hvite Smil tannlegesenter holder til i nyoppussede lokaler på gateplan. Vi har lang erfaring med pasienter som lider av tannlegeskrekk, så her blir du godt ivaretatt. Vi utfører alle typer tannbehandling i tillegg behandler vi snorking og søvnapnè.

Strømmen Dentallab As er i dag et ledende tannteknisk laboratorium med samarbeidende laboratorier i Oslo og Sandvika. Vi har valgt Vi gir deg smilet tilbake, som vårt motto. Strømmen Dentallab AS er et fullservicelaboratorium. Vi leverer i dag et vidt spekter av tanntekniske arbeider, både fast og avtakbar protetikk, som våre kunder etterspør.

Din Tannlege er en moderne tannlegeklinikk på Jessheim som tilbyr et bredt spekter av tjenester. Vår målsetting er å tilby kvalitet og service på tannbehandling. Vi fokuserer på å gjøre tannbehandling til en best mulig opplevelse. Det viktigste er at du som pasient er fornøyd. Vi har kort ventetid for akutte pasienter! Hos oss utføres det alt fra allmennpraksis, forebyggende behandling og estetis... Les mer