1

Lang tradisjon i metallhimling. META`s produksjonsenhet som ligger i Ålen i Sør-Trøndelag har produsert metallhimling siden starten i 1974 og kjøletak siden 1990.

3

LEVEL Power & Automation spesialiserer seg på høyteknologiske lavt vedlikeholds automatiseringssystemer for både onshore og offshore markeder. Skreddersydde systemer designet for å gjøre din bedrift eller installasjon renere jevnere og mer pålitelig.

5

Ledende leverandør på utleie og salg av forskalingssystemer. Selskapet distribuerer alt innen forskaling og tilbehør. Kan levere varer til hele Norge.

8

Presto IT er en totalleverandør av IT-tjenester til bedriftsmarkedet. Firmaet ble etablert i 2002 og har siden den tid tilegnet seg en solid kundebase hovedsakelig i østlandsområdet. Med en unik kostnadsstruktur og fokus på å yte topp service og effektivitet overfor kundene er Presto IT meget konkurransedyktig innenfor IT-sektoren

10

Me er ein lokal låsesmed og sikkerhetssenter med kontor i Rubbestadneset. I tillegg til tradisjonelle mekaniske låseprodukter har me også god erfaring med elektronisk lås, adgangskontroll, alarm, videoovervåkning, dørautomatikk og solskjermingsprodukt. Vårt mål er å ha eit nært og godt forhold til kundane våre i Sunnhordland. Me kan levera komplette, skreddarsydde anlegg - både store og små. Våre... Les mer